• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Предстоящи събития на 12 февруари 2018 година

Предстоящи събития на 12 февруари 2018 година

/КРОСС/ ***
София.
От 09.00 часа 4-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Латин М., Владимир А. и др., на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 09.30 часа 15-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Стефан Б., Христо А. и др., на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 09.30 часа 6-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Тодор С., Владимир Р. и др., на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа в Национален пресклуб БТА ще се проведе пресконференция на Сдружението на българските зъболекари.

***
София.
От 10.00 часа 9-и състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу съдия Люба Петрова, на която е повдигнато обвинение за съставяне на официален документ с невярно съдържание.

***
София.
От 10.30 часа 10-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Росен Ч. и Полина И., на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа в Заседателната зала на НАИМ на пл. „Атанас Буров" № 1 (срещу Президентството) ще бъде открита Национална археологическа изложба „Българска археология 2017".

***
София.
Народният представител от ГЕРБ - София област Васил Цветков ще проведе открити приемни за граждани в общини от област София. От 11.00 часа той ще посети офиса на партията в село Челопеч, намиращ се на ул. "Пейо Яворов" №1. От 12.00 часа депутатът ще се срещне с жителите на община Златица. От 14.00 часа народният представител ще приема в офиса на партията в гр. Пирдоп, ул. "Цар Освободител" №45 А, ет.1. В 15.15 часа Цветков ще бъде в село Антон за среща с граждани в офиса на партията, намиращ се на бул. "България" №11. От 16.15 часа, депутатът от ГЕРБ - София област ще проведе открита приемна с жители на община Копривщица. Срещата ще бъде в офиса на партията, който се намира на ул. "Л. Каравелов" №21.

***
София.
От 12.30 часа 3-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по дело, образувано по молба на Ивайло Б. за изменение на мярка за неотклонение.

***
София.
От 13.00 часа 12-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Гриша Г., Данаил Г. и др., на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.15 часа 4-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Мила Г., Ангел А. и др., на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 часа 25-и състав ще заседава по делото срещу Петко Еленков (обвинен, че като охранител е убил 16-годишно момче - чл.115-118 НК).

***
София.
От 13.30 часа 6-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Христо К., Кръстю Д. и Ивайло С., на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на организирана престъпна група, създадена с цел изнудване.

***
София.
От 14.00 часа 7-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Румяна Ч., на която е повдигнато обвинение за престъпление по служба.

***
София.
От 14.00 часа в Галерия УниАрт (Нов български университет, бул. „Монтевидео" №21) големият японски философ Ясуо Кобаяши ще изнесе лекция на тема „Идната философия.

***
София.
От 14.00 часа в сградата на Комисия за енергийно и водно регулиране на бул. "Княз Дондуков" № 8-10, ет. 4 ще се проведе обществено обсъждане на проект на решение относно утвърждаване на пределна цена на топлинна енергия на "Коген Загоре" ЕООД.

***
София.
От 16.30 часа в зала „Вяра" на Столична библиотека ще бъдат представени книги на Анка К. Момчилова.

***
София.
От 17.00 часа „София Ринг мол" ще посрещне посетителите си с поредица от изненади и забавления, които ще покажат как китайците посрещат „Веселата Нова година".

***
София.
От 18.00 часа в залата София Прес на улица „Славянска" ще бъде открита Фото-изложбата „Зимен Китай".

***
София.
От 18.00 часа в Големия салон на БАН ще бъде представена монографията „Системни цикли и бъдещето на историята: накъде върви светът" на проф. д.ф.н. Васил Проданов.

***
София.
От 18.00 часа в Галерия „Академия", ул. „Шипка" 1 ще бъде представена изложба на дипломираните магистри от Факултета за приложни изкуства.

***
София.
От 18.00 часа в партерното фоайе на зала „България" (ул. „Аксаков" №1) ще бъде открита изложбата „Пътят на художника" на Румен Кожухаров - докторант в Нов български университет.

***
София.
От 18.30 часа в пространството за съвременен танц и пърформанс ДНК ще се състои церемонията по обявяването на победителя в четвъртото издание на конкурса ПРОМЯНАТА.

***
София.
От 18.30 часа в Литературния клуб към Столична библиотека, пл. „Славейков" № 4, ще се състои премиера на книгата „Любовен речник" от Иван Христов.

***
Благоевград.
От 11.00 часа с ритуал по полагане на венци и цветя пред паметната плоча на майор Иван Павлович Орлински в двора на църквата „Въведение Богородично" ще бъдат отбелязани 140 години от Първото Освобождение на Горна Джумая.

***
Благоевград.
От 12.00 часа в заседателната зала на Областната администрация ще се състои награждаването на победителите в обявения от мен ученически конкурс „България в Европейския съюз - нашето настояще и бъдеще".

***
Благоевград.
От 13.30 часа в Регионален исторически музей - Благоевград ще се проведе музеен урок посветен на Първото освобождение на Горна Джумая.

***
Бургас.
От 10.30 часа народният представител от ГЕРБ-Бургас Иван Вълков ще има открита приемна за граждани в централата на партията на ул. "Конт Андрованти" 5.

***
Варна.
От 11.00 часа по случай 150 години от рождението на капитан І ранг Димитър Добрев - командир на отряда торпедоносци, извършили атаката срещу крайцера „Хамидие", ще се проведе военен ритуал и ще бъдат поднесени венци и цветя пред паметника му до Военноморския музей.

***
Варна.
От 13.30 часа пресконференция на борда на флагманския кораб HMS DUNCAN на пристанище „Варна" ще се състои пресконференция във връзка с посещението на три кораба на НАТО, патрулиращи в Черно море.

***
Варна.
От 18.30 часа в арт галерия „Ларго" ще бъде открита изложбата „Екслибрис Презареждане".

***
Велико Търново.
От 10.00 часа Великотърновския апелативен съд ще гледа дело срещу служител на РУ на МВР - Русе, обвинен в разгласяване на информация, представляваща държавна тайна, както и в противозаконно държане на боеприпаси.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в зала 314 на Областна администрация ще заседава Постоянната областна комисия по заетост. По време на заседанието ще бе представен проектът за държавния план-прием за учебната 2018/ 2019 г. за област Велико Търново.

***
Велико Търново.
От 17.30 часа във фоайето на РНБ „П.Р.Славейков" ще бъде представен спектакълът „Покаяние" с режисьор Георги Василев и в изпълнение на актьора Иван Митев.

***
Видин.
От 11.00 часа, в Регионалния пресклуб на БТА, Българска телеграфна агенция за осми пореден път ще връчи наградата „Бялата птица" за значим обществен принос. В церемонията ще вземе участие и заместник-кметът на Община Видин Цветан Асенов.

***
Видин.
От 17.00 часа в залата на Симфониета - Видин ще се проведе XX-то издание на концерт-конкурса "Песен на Свети Валентин".

***
Враца/ Борован.
От 10.00 часа в офиса на ГЕРБ - Борован ще се проведе изнесен приемен ден на народния представител от ГЕРБ Красен Кръстев.

***
Враца.
От 17.00 часа в Конферентната зала на Общински съвет-Враца ще се проведе обществена консултация във връзка с приемане на проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредба за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги и права на територията на община Враца, с която се предвижда привеждане в съответствие на текстове от Наредбата в съответствие с последните изменения и допълнения на Закона за местни данъци и такси.

***
Горна Оряховица.
От 14.00 часа в Младежки дом ще се проведе интерактивно обучение на младежи на тема „Любов" със съдействието на РЗИ - Велико Търново.

***
Горна Оряховица.
От 18.30 часа в НЧ „Напредък - 1869" като част от Национално турне - Христо Шопов ще се играе постановката „Догодина по същото време" по Бърнард Слейд, с участието на Христо Шопов и Лилия Маравиля.

***
Добрич/Шабла.
От 10.00 часа в офиса на ГЕРБ в Шабла народните представители от 8-и МИР Добрич Даниела Димитрова и вицеадмирал Пламен Манушев, областен координатор на ПП ГЕРБ, ще проведат срещи с жители на община Шабла. В тях ще участва и общинският ръководител на ГЕРБ-Шабла Живко Спасов. В 11.30 часа ще започне срещата им с рибарската общност в Дуранкулак, а в 14.00 часа - в Крапец.

***
Добрич.
От 10.30 часа в Голямата заседателна зала на Община град Добрич кметът Йордан Йорданов ще открие информационен ден с тема „Европа за гражданите 2014-2020".

***
Добрич.
От 14.10 часа и от 15.10 часа в Регионална библиотека „Дора Габе" ще се проведат образователни концерти на Български камерен оркестър - Добрич.

***
Добрич.
В Художествената галерия ще бъде организирана „Работилница за въображение" - презентации за Васил Левски и Баба Марта.

***
Добрич.
В читалнята на Народно читалище „Йордан Йовков - 1870 г." ще се проведе час по четене „Непокорният народ".

***
Добрич.
На площад „Свобода", по бул. „25 септември - пешеходна зона, на ул. „Христо Ботев" и на площад „Стария орех" Oбщина Добрич организира базар „Мартеници 2018".

***
Карлово.
От 13.15 часа в СУ „Васил Левски" ще бъде представен сборникът „Откровения - 2", който включва творби на ученици. От 17.30 часа в Общинска библиотека „Д-р Иван Богоров" ще бъде представена изложба на ученици от същото училище, озаглавена "Моето творчество, вдъхновено от личността на Апостола". Събитията са част от възпоменателното отбелязване на 145 години от гибелта на Васил Левски.

***
Пловдив.
От 09.00 часа в зала 5 на Окръжния съд ще се проведе заседание по делото срещу Исмет Ю., Рамадан Ю. и Божидар С., обвинени в опит за отнемане на чужди вещи в особено големи размери.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в аудитория № 7 на Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите, кметът на район „Северен" в Пловдив Ральо Ралев ще направи своя публичен отчет за 2017 година.

***
Пловдив.
От 12.00 часа Националното представителство на студентските съвети ще проведе отчетно-изборно събрание в Заседателната зала на Ректората на Университета по хранителни технологии.

***
Пловдив.
От 12.00 часа в клуба на ВМРО-Пловдив общинските съветници от ВМРО и народният представител Александър Сиди ще дадат пресконференция. Ще бъдат обсъдени замърсяването на атмосферния въздух,както и актуални политически теми.

***
Пловдив.
От 13.00 часа в зала 3 на Районния съд ще се проведе заседание по делото срещу Албенко М. и Борислав Д., обвинени в причиняване на имотна и финансова вреда.

***
Пловдив.
От 14.00 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се проведе заседание по делото, образувано по протест на Окръжна прокуратура и жалби на подсъдимите Костадин И. и Иван С., обвинени в причиняване на смърт по непредпазливост и прикриване на случилото се.

***
Пловдив.
От 14.00 часа в Аграрен университет - Пловдив официално ще бъде открита нова учебна зала в катедра „Механизация на земеделието".

***
Пловдив.
От 15.00 часа в зала 11 на Районния съд ще се проведе заседание по делото срещу Стоян Т., обвинен в притежание на голямо количество безакцизен алкохол.

***
Пловдив.
Общинските съветници от ГЕРБ в град Пловдив ще проведат приемни с граждани. Даниела Дженева, от 17 до 18:00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Южен", ул."Академик Петър Динеков"№ 1А. Спартак Николов, от 17:00 до 18:30 часа в офиса на ГЕРБ в район „Източен" на ул."Коста Паница"№5. Вихър Захов, от 17:00 до 18:30 часа в офиса на ГЕРБ в район „Източен" на ул."Коста Паница"№ 5. Вера Тоскова, от 16 до 18:00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Тракия" в жк."Тракия"бл.91. Александър Радев, от 17:30 до 19:00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Централен" на ул."Прага" № 2. Атанас Узунов, от 17:30 до 19:00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Южен" на ул."Академик Петър Динеков" №1А Ели Гатева, от 16 до 18:00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Тракия" в жк."Тракия"бл.91.

***
Пловдив.
Народните представители от ГЕРБ-Пловдив ще проведат приемни с граждани от избирателния си район. Менда Стоянова - председател на Комисията по бюджет и финанси в 44-тото Народно събрание - от 16.00 в централния офис на ГЕРБ - Пловдив, на бул. „Марица" 91. Димитър Лазаров - председател на Комисията за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специалните разузнавателни средства и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения и член на Комисията по правни въпроси - от 16.30 часа в партийния офис на ГЕРБ на улица „Прага" 2. Атанас Ташков - член на Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения и на Комисията по външна политика в 44-то Народно събрание - от 16.00 часа в партийния офис на ул. „Стефан Стамболов" № 21. Спас Гърневски - заместник-председател на Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика - от 16.00 в офиса на ГЕРБ на ул. "Коста Паница" № 5.

***
Русе.
От 10.00 часа народният представител от ГЕРБ - Русе Андриан Райков организира приемна за граждани в града на 12 февруари в централния офис на партията, намиращ се в търговски комплекс „Родина" (ул. „Чипровци" №2).

***
Севлиево.
От 14.00 часа в офиса на ГЕРБ-Севлиево народният представител от ГЕРБ-Габрово Иглика Иванова-Събева ще проведе приемен ден.

***
Сливен.
От 9.30 часа общинските съветници от ГЕРБ Тодор Начев и Христо Котов ще проведат срещи с граждани.

***
Смолян.
От 13.30 часа премиерно в Родопски драматичен театър „Николай Хайтов" - Смолян ще бъде представен кукленият спектакъл „Цяло лято четох".

***
Стара Загора.
От 13.30 часа в зала 2 на Община Стара Загора ще се проведе среща с директори на детски градини и родители, за да бъде обсъдена необходимостта от видеонаблюдение в детските заведения.

***
Стара Загора.
От 9.00 часа зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов ще проведе приемна за граждани.

***
Тутракан.
От 17.30 часа в Изложбената зала на Историческия музей ще бъде открита изложба „Любов и вино, вино и жени".

***
Хасково.
От 18.00 часа в Малката зала на Областна администрация Хасково ще бъде представена Българската асоциация по мини футбол.

***
Шумен.
От 14.00 часа в зала 203 в сградата на общината ще се проведе Консултативен съвет.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.