• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Предстоящи събития в страната за 7 юни

Предстоящи събития в страната за 7 юни

/КРОСС/ Трявна.
Президентът Румен Радев ще бъде в Трявна по случай откриването на Славейковите празници, които тази година се състоят под патронажа на държавния глава. В 17.30 часа президентът Радев ще посети Националната гимназия за приложни изкуства „Тревненска школа". От 17.45 часа държавният глава ще поднесе цветя пред паметниците на Пенчо Славейков и на Петков Славейков. Пред сградата на община Трявна в 18.00 часа президентът Радев ще участва в откриването на националните Славейкови празници.

***
София.
От 09.15 часа в „София Хотел Балкан" еврокомисарят, отговарящ за околна среда, морско дело и рибарство, Кармену Вела ще участва в откриването на конференция на високо равнище за риболова и аквакултурите в Черно море, заедно с министъра на земеделието, храните и горите Румен Порожанов. От 12.00 часа е предвидено подписване на съвместна декларация за нелегалния, недеклариран и нерегламентиран улов, с която страните от Черноморския регион ще потвърдят своята готовност за съвместни усилия за подобряване на контрола и по-надеждно запазване на неговите природни ресурси. Пресконференция на събитието е предвидена за 12.45 часа.

***
София.
От 10.15 часа в зала 3 на НДК ще се състои конференция на тема „Последиците от дългосрочния бюджет на ЕС за периода след 2020 г. за местните и регионалните власти", която ще се проведе на 7 юни 2018 г. Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков ще се включи във втората сесия на форума от 11.35 часа, в която ще се дискутира въздействието на многогодишната финансова рамка като инвестиционен бюджет върху ключови европейски политики.

***
София.
От 14.00 часа в CITY MARK ART CENTER регионалният министър Николай Нанков ще участва в церемонията по връчването на наградите „Найдобър град за живеене в България".

***
София.
От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
София.
От 08.30 часа пред сградата на Народното събрание, „Демократична България" организира протест срещу рестарта на АЕЦ „Белене".

***
София.
От 09.30 часа ще се проведе заседание на Пленума на ВСС.

***
София.
От 09.30 часа в Националния център по обществено здраве и анализи заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Малина Крумова ще участва в работна среща на тема „Подкрепа за постигане на равноправен достъп до вода и санитария в България".

***
София.
От 11.00 часа в БТПП ще се състои финансов форум на тема „Иновативни технологии и бъдещето на финансовата система. Финтех".

***
София.
От 15.00 до 18.00 часа в постоянната приемна на БСП - София (ул. "Леге" 10, ет. 1) гражданите могат да получат безплатни юридически консултации

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на център "Амалипе" по повод предстоящия Международен детски фестивал "Отворено сърце".

***
Гоце Делчев.
От 15.00 часа в малката зала на Дома на културата ще се проведе заключителна среща по проект „Община Гоце Делчев - измеренията на българското европейско членство".

***
Кюстендил.
От 09.30 часа в офиса на местния обществен посредник Васил Иванов (ул. „Демокрация" № 40), омбудсманът Мая Манолова и екип от експерти на институцията организират изнесена приемна.

***
Плевен.
От 10.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА ще се състои пресконференция на ДБГ и „Демократична България" в Плевен - темата „АЕЦ-Белене".

***
Пловдив.
Общинските съветници от ГЕРБ в град Пловдив ще проведат приемни с гражданите

***
Смолян.
От 10.00 часа ще се проведе заседание на Общинския съвет.

***
Смолян.
В 16.00 часа в конферентната зала на Планетариума ще бъде дадено началото на Национална кампания в българските градове за повишаване на информираността на пациентите относно техните права и запазване на здравето с профилактични прегледи. Кампанията е организирана от пациентски организации „Заедно с теб".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.