• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2877
  •  CHF / BGN 2.0006
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Предстоящи събития на 9 април

Предстоящи събития на 9 април

/КРОСС/ София.
От 09.00 часа до 14.00 часа в Българската стопанска камара ще се проведе дискусия на тема „Бизнесът говори за... кръгова икономика".

***
София.
От 09.30 часа в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет ще се проведе заседание на Съдийската колегия.

***
София.
От 09.30 часа ще се състои научна конференция „Ролята на Военноморски сили на Република България в защитата на националните ни интереси".

***
София.
От 09.30 часа в конферентната зала на Българска търговско-промишлена палата ще се състои международна конференция по проект ЕкоИнн Дунав - „Дунав: сътрудничество за иновации". На събитието ще присъства Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова.

***
София.
От 09.45 часа в зала „Триадица" на Гранд хотел София Фондът на фондовете и Фонд мениджър на финансови инструменти в България ще разкажат за работата си през погледа на техни експерти, партньори и крайни получатели.

***
София.
От 10.00 втори състав на Комисията за защита от дискриминация ще проведе заседание по преписка, образувана по жалба на жена.

***
София.
От 10.00 часа до 12.00 часа в хотел „Балкан" в зала „Средец" ще се проведе Четвърта годишна среща на Българския форум на бизнес лидерите. В събитието ще участва вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева, министърът на икономиката Емил Караниколов, ръководителят на Представителството на ЕК Огнян Златев и др.

***
София.
От 10.00 часа в Дома на Европа ще се проведе конференция на тема „Заплахата от външна намеса за изборите за Европейски парламент 2019". Конференцията ще бъде открита от Росен Плевнелиев, президент на Република България (2012-2017) и Екатерина Захариева, заместник
министър-председател по правосъдната реформа и министър на външните работи.

***
София.
От 10.00 часа в ОББ Галерия на ул. „Света София" 5 ще се състои официалното представяне на изцяло нова функционалност на мобилното банкиране ОББ Мобайл.

***
София.
От 10.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще бъде обсъден предложеният от Висшия адвокатски съвет проект на нов закон за адвокатурата - плюсове и минуси.

***
София.
От 11.00 часа в Cosmos Coworking Camp ще се състои събитие, на което ще бъде обсъдено кариерното развитие на жените в България.

***
София.
От 11.00 часа пети състав на Комисията за защита от дискриминация ще проведе заседание по преписка, образувана по жалба на С.Ц. от Враца, комплекс Младост.

***
София.
От 11.00 часа пред Министерството на земеделието, храните и горите ще се състои протест на Българска асоциация биопродукти.

***
София.
От 11.00 часа в зала 103 в сградата на МОСВ министърът на околната среда и водите Нено Димов ще представи промените в Закона за биологичното разнообразие, които ще бъдат внесени на заседание на Министерския съвет.

***
София.
В 12.00 часа в сградата на Столичната община на ул. "Московска" 33 в официално фоайе кметът Йорданка Фандъкова ще връчи специален подарък на една от най-прогресиращите млади спортни звезди на България - Александра Фейгин.

***
София.
От 12.00 часа в Залата на областна администрация на Софийска област на бул. „Витоша №6 , ет. 5, в присъствието на немския посланик Н.Пр. Херберт Салбер ще бъде връчен на областния управител Илиан Тодоров сертификат „Антикорупция"- система за управление, сертифицирана по международния стандарт ISO 37001:2016 - „Системи за управление за борба с подкупването".

***
София .
От 13.30 часа на ул. „Граф Игнатиев" между „Шишман" и „Шести Септември" (тротоара от към градината на храма „Свети Седмочисленици") eкспертният съвет към НАГ ще разгледа на място различните предложения за ограничители по трасето.

***
София.
В 13.30 часа в Руския културно-информационен център ще се състои детски празник по случай Деня на руската анимация.

***
София.
От 14.00 часа в пети състав на Комисията за защита от дискриминация ще проведе заседание по преписка, образувана по жалба на Г.С. от София.

***
София.
От 15.00 часа в ЦИК Движение "ЗАЕДНО" ще внесе своите документи се за регистриране за евроизборите.

***
София.
От 15.00 часа до 17.00 часа народният представител от „БСП за България" Ирена Анастасова и общинският съветник Иван Таков ще бъдат на разположение на софиянци в постоянната приемна на БСП - София на ул. "Леге" №10, етаж 1.

***
София.
От 15.00 часа пети състав на Комисията за защита от дискриминация ще проведе заседание по преписка, образувана по жалба на жена от София срещу НЗОК.

***
Варна.
От 12.00 часа в клуба на АБВ във Варна на ул. „Христо Попович", до Ботевата градинка ще се проведе пресконференция на областната организация на партията.

***
Варна.
От 13.30 часа на ъгъла на ул. "Съборни" и ул. "Ал. Рачински", ще се състои официална церемония „Първа копка" за успешен старт на строителномонтажните работи на обект в изпълнение на мероприятия за подобряване на достъпна среда" по проект „Интегриран градски транспорт на Варна - втора фаза".

***
Варна.
От 14.00 часа в клуба на ПП ГЕРБ на ул. „Г. Бенковски" №1 Марица Гърдева, председател на постоянната комисия „Туризъм, търговия и рекламна дейност" към ОбС - Варна ще приема граждани.

***
Видин.
От 11.00 часа в Крайдунавския парк - алеята, водеща от входа на паркинга на крепостта "Баба Вида" до фонтана кметът на Община Видин Огнян Ценков ще бъде гост на откриването на Алея на здравето.

***
Добрич.
От 12.00 часа на пл. „Стария орех" ще се състои инициатива „Водата - дарява живот на клетките".

***
Крумовград.
От 11.00 часа в заседателната зала на Общинския съвет „Дънди Прешъс Металс Крумовград" ЕАД и Община Крумовград организират информационна среща за представяне и обсъждане на възможностите по проект „Фонд за подпомагане на микро, малки и средни предприятия на
територията на община Крумовград".

***
Кюстендил.
От 15.00 часа в залата на Община Кюстендил ще се проведе заседание на Районна избирателна комисия - Кюстендил.

***
Ловеч.
От 16.30 часа в заседателната зала на хотел „Ловеч" ще се проведе граждански диалог на тема образование.

***
Петрич.
От 11.00 часа пред сградата на полицейското управление в града ще се състои церемонията по откриването на обновените сгради на РУП и РСПБЗН. В нея ще участва и министърът на вътрешните работи Младен Маринов. След церемонията, министър Младен Маринов ще посети ГКПП „Кулата" и района на граничния пункт, където ще инспектира създадената организация за охрана на държавната граница. На събитието ще участва и министърът на отбраната Красимир Каракачанов.

***
Плевен.
От 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на адвокат Ярослав Димитров - председател на РИК-Плевен за предстоящите избори з Европейски парламент.
***
Русе.
От 11.00 ч. в зала „Свети Георги" на Областна администрация Русе ще се проведе заседание на Постоянната комисия по заетост към Областния съвет за развитие.

***
Силистра.
От 11.00 часа в хотел „Данубе" министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова ще участва в дискусия за регионално развитие и европейска солидарност.

***
Шумен.
От 16.00 часа пред зала „Арена Шумен" ще бъде разкрита информационна борса за набиране на войници и матроси за Българската армия. От 17.00 до 18.00 часа присъстващите ще видят демонстрация на умения на военнослужещи с въоръжение и техника. В Шумен национална кампания „Бъди войник" ще завърши с концерт в зала „Арена Шумен" от 18.30 ч.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.