• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8396
  •  GBP / BGN 2.2656
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Предстоящи събития в страната за 08 октомври 2019 г.

Предстоящи събития в страната за 08 октомври 2019 г.

/КРОСС/ ***

София.
От 11.30 часа Комисията по отбрана ще посети факултет „Авиационен" и Военновъздушната учебна база в Долна Митрополия.

***
София.
От 10.30 часа в НДК министърът на образованието Красимир Вълчев ще се включи в кръгла маса на тема „Конкурентоспособност 2030/ Ключови компетентности за успех".

***
София.
От 10.00 часа в зала „Арена" на хотел „Арена ди Сердика" ще се проведе заключителна конференция по проект „Толерантно общество за интеграция на лицата, търсещи или получили международна закрила".

***
София.
От 10:30 часа в Иновационен форум „Джон Атанасов" в София Тех Парк, ще се състои откриване на Бош Инженеринг Център София.

***
София.
От 11:00 часа в Чешкия културен център в гр. София Инициативен граждански комитет "ТермалноНормално" организира кръгла маса на тема: „Централна минерална баня - съвременен термален център. Концепции и визии."

***
София.
От 11:30 часа, в залите на конгресен център „Глобус" на 2-ия етаж в сградата на КНСБ, пл. „Македония" 1, ще се проведе пресконференция от двамата президенти Пламен Димитров и Димитър Манолов и ръководствата на индустриалните федерации на КНСБ и КТ „Подкрепа".

***
София.
От 13.30 часа в сградата на ДФ „Земеделие" на бул. „Цар Борис III", 136 ще се проведе брифинг във връзка с напредъка и започналите вече доставки по схемите „Училищен плод" и „Училищно мляко".

***
София.
От 18.00 часа в Централното фоайе на Ректората на Софийския университет „Св. Климент Охридски" ще бъде официалното откриване на изложбата „Усещането Антарктида".

***
София.
От 18:30 часа пред Съдебната палата, ще се проведе марш за правосъдие.

***
София.
От 19.00 чaca в Ayлa „Maĸcимa" нa Университета по архитектура, строителство и геодезия, Кенго Кума, японски архитект, ще изнесе лeĸция нa тeмa: "Eпoxaтa нa мaтepиaлитe".

***
Благоевград.
От 11.00 часа в конферентната зала на Областна администрация - Благоевград ще се проведе заседание на областната епизоотична комисия.

***
Варна.
Международна конференция „Граждански пространства" ще бъде открита от 11 часа в хотел „Голдън Тюлип" във Варна. Тя е насочена към възможностите за участие на гражданите в управлението на средствата от еврофондовете през следващия програмен период - 2021 - 2027 г. По темата ще говори представител на Централното координационно звено в Министерски съвет. Организатор е Фондация „ЕкоОбщност" в сътрудничество с Обществен център за околна среда и устойчиво развитие (ОЦОСУР) с финансовата подкрепа на програма „Европа за гражданите" на ЕК.

***
Пловдив.
В 18.00 часа в зала №5 в Дома на техниката ще се състои дискусия на тема „Зелената система на град Пловдив" с кандидат-кметовете на града.

***
Русе.
От 11.00 часа в зала „Свети Георги" на Областна администрация Русе ще се проведе заседание на Постоянно действащата междуведомствена областна епизоотична комисия.

***
Смолян.
От 14:00 часа, в зала 201 на Областна администрация Смолян, Постоянната областна епизоотична комисия ще проведе заседание в разширен състав, във връзка със появата и разпространението на болестта Африканска чума по свинете.

***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 2 на областна администрация ще се проведе заседание на Областната епизоотична комисия.

Местни избори 2019:
***
Добрич.
От 19:00 часа в залата на Общинския младежки център „Захари Стоянов" председателят на ДПС
Мустафа Карадайъ ще представи кандидата за кмет на Добрич и кандидатите за общински съветници.

***
Шумен.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА в Шумен представители на местната коалиция БЗНС /ПП БЗНС, ПП ДОСТ/ ще представят листата си за общински съветници.

***
Шумен.
В 12.00 часа в Националния пресклуб на БТА в Шумен ще се състои пресконференция на независимия кандидат за кмет на Шумен инж. Валентин Маламов на тема „Чистотата на въздуха и концентрацията на фини прахови частици в града"

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.