• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Предстоящи събития на 13 март 2018

Предстоящи събития на 13 март 2018

/КРОСС/ Пловдив.
Президентът и Върховен главнокомандващ на въоръжените сили Румен Радев ще посети 68-а бригада „Специални сили". В 10.20 часа президентът ще пристигне в район № 2 на 68-а бригада „Специални сили" - Пловдив. По-късно през деня държавният глава ще се срещне с личния състав на 68-а бригада „Специални сили".

***
София.
От 09.00 часа в „София хотел Балкан" зам.-министър Деница Николова ще съпредседателва заседание на Комитета за наблюдение на програмата „ИНТЕРРЕГ Европа" 2014-2020 г.

***
София.
От 09.00 часа в ХVII състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Ангел П., Анатоли А., Цветомир Ц. и др. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 09.30 часа 11-и състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Христо Петров бивш управител на „Фонд научни изследвания", на когото е повдигнато обвинение за умишлена безстопанственост.

***
София.
От 10.00 часа IХ състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Галина Ц., Красимир Н., Мирослав Ч. и др. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 4-ти състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Валентин Димитров. (чл. 253 от НК ).

***
София.
От 10.00 часа 1-ви състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу съдия Люба Петрова от Районен съд-Раднево, на която са повдигнати обвинения за престъпления против дейността на държавни органи и обществени организации.

***
София.
От 10.00 часа 7-и състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу срещу бившия ректор на Медицинския университет Ваньо Митев и Алексей Алексеев, обвинени за сключване на неизгодна сделка.

***
София.
От 10.00 часа в хотел „Маринела" ще бъде открит кариерният форум „Национални дни на кариерата - Добра Кариера, Добър Живот". На откриването на събитието ще присъства и кметът на София Йорданка Фандъкова.

***
София.
В 10.00 часа в Иновационен форум „Джон Атанасов", София Тех Парк ще бъде открито първото в България изложение и конференция за стартиращи иновативни компании Sofia Startup Expo 2018. Събитието ще бъде открито от заместник-министъра на икономиката Александър Манолев.

***
София.
От 10.30 часа III състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Мирослав Ц., Ивалин Й. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа XVIII състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Красимир К., Славчо А. и Галина А. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.30 часа в Информационния център на София 2018 - Европейска столица на спорта ще се състои пресконеференция по повод предстоящото екстремно ски и сноуборд състезание в дълбокия сняг - Витоша X Lines, което ще се състои този уикенд 17-18 март.

***
София.
От 12.00 часа в зала „В парка" (над кино „Люмиер") ще се проведе пресконференция за
15-ото издание на София Мийтингс, платформата на София Филм Фест.

***
София.
От 13.00 часа кметът на София Йорданка Фандъкова ще провери състоянието на общинския язовир „Мърчаево".

***
София.
От 13.00 до 16.00 часа в зала „Сердика" в „София хотел Балкан" ще се състои шестата от поредицата експертни дискусии за българската енергетика Energy Managers' Forum - „Преход от дългосрочни договори и преференциални цени към либерализиран пазар".

***
София.
От 13.30 часа III състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Богдан К. , Александър Щ., Цветомир В. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 14.30 часа Софийски градски съд ще заседава по гражданско дело № 4488/2017 г. срещу Булмаркет и БДЖ (eдно от делата за трагедията в Хитрино).

***
София.
От 15.00 до 17.00 часа в постоянната приемна на БСП - София на ул. „Леге" №10, етаж 1, народният представител от „БСП за България" Ирена Анастасова и общинският съветник Николай Николов ще имат приемен ден.

***
София.
От 15.00 часа XI състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Стоян Б., Румяна К., Николай С. и др. за длъжнпостно присвояване в големи размери.

***
София.
От 10.00 часа в зала „Джон Атанасов" в „София Тех Парк" в рамките на два дни ще се проведе първото в България изложение за стартиращи иновативни компании - Sofia Startup Expo.

***
София.
От 17.00 часа в къща музей „Никола Й. Вапцаров" ще бъде открита изложба на Асен Дипчев „ЕТО - АЗ ДИШАМ...".

***
София.
От 18.30 часа в Центъра за култура и дебат „Червената къща „Андрей Николов" ще се състои дебат за начините за борба с домашното насилие извън Истанбулската конвенция, оттеглена от правителството на 7 март.

***
София.
От 19.00 часа в Театър Азарян ще бъде представено постановката „Корабът Нощ" на режисьора Стилиян Петров.

***
София.
От 19.00 часа в Камерна зала „България" ще се състои концерт на вокален състав „Импресия".

***
Ахелой.
От 18.00 часа в читалището в Ахелой ще се проведе общоградско събрание и обсъждане на инвестиционно предложение за изграждане на асфалтова база в землището на града, като на него са поканени и инвеститорите.

***
Видин.
От 11.00 часа пред паметната плоча на Лайош Кошут в града (ул. „Екзарх Йосиф I" №30), ще се състои тържествена церемония,с която ще бъде отбелязана 170-тата годишнина от Унгарската революция (1848-1849). На събитието ще присъства Нейно Превъзходителство г-жа Текла Харангозо - извънреден и пълномощен посланик на Република Унгария у нас.

***
Враца.
От 11.00 часа областният управител Малина Николова ще присъства на официалното откриване на учебния кабинет за техническо чертане и проектиране в ПТГ „Н. Й. Вапцаров" - Враца.

***
Враца.
От 19.00 часа в Камерната зала на Драматично-куклен театър Враца ще бъде представена постановката „Ромео и Жулиета" от Уилям Шекспир.

***
Добрич.
От 09.00 часа в Младежки център - Добрич ще се проведе Кандидатстудентска борса 2018

***
Добрич.
От 09.30 часа в Детска градина № 24 ще бъде представен кукленият спектакъл „Забързана приказка" на Държавен куклен театър „Дора Габе".

***
Добрич.
От 11.00 и от 12.00 часа в Държавен куклен театър „Дора Габе" ще бъдат представени куклените спектакли „Забързана приказка" на Държавен куклен театър „Дора Габе".

***
Кюстендил.
От 10.30 до 12.00 часа в цемтралния офис на ПП ГЕРБ в Кюстендил (бул. „България" №25) приемен ден ще има народният представител и областен координатор на партията Кирил Калфин.

***
Пловдив.
В 09.30 часа в зала 5 на Окръжния съд ще се гледа делото срещу Ивелин А., обвинен в умишлено убийство на друго лице, причинено по особено жесток и мъчителен начин.

***
Пловдив.
В 10.00 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се гледа делото срещу Ахмед Муса. Делото се разглежда за втори път, след като ВКС отмени присъдата на Пловдивския апелативен съд и го върна за ново разглеждане от друг съдебен състав.

***
Пловдив.
От 16.00 часа общинският съветник от ГЕРБ Иван Вичков ще приема граждани в партийния офиса в район „Тракия" в блок 91.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в Оперен театър ще се състои операта за бебоци „До Ре Ми в пелени".

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в зала 2 на Общината ще се състои пресконференция по повод провеждането на Двадесето издание на Фестивала на маскарадните игри в града. Фестивалът ще се проведе на 18 март от 10.30 часа на Античната улица.

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в РБ „Захарий Княжески" ще бъдат изнесени две лекции - „Огнените ритуали на траките", лекция на проф. Дамян Попхристов и „Непознатия Любомир Лулчев" лекция на Христо Нанев.

***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 203 на общината ще има брифинг.

***
Шумен.
От 19.00 часа в Драматично-кукления театър„Васил Друмев", симфоничният оркестър на Българското национално радио ще изнесе концерт.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.