• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Предстоящи събития в страната за 22 февруари

Предстоящи събития в страната за 22 февруари

/КРОСС/***София.
От 10.00 часа в Министерски съвет ще се проведе заседание на служебния кабинет.

***
София.
От 9.00 часа в 55 - то СУ "Петко Каравелов", ж.к. "Дървеница", ул. "Дъбница" 3, Район „Студентски" организира флашмоб "Училище без насилие" по повод Световния ден за борба с тормоза в училище.

***
София.
От 9.00 часа 8 състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Николай Ненчев.

***
София.
От 9.00 часа в зала „Централ", хотел „Форум", ще се проведе откриване на международната конференция „Местна икономика и опазване на природата в региона на река Дунав" (LENA).

***
София.
От 9.30 часа 21 състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Герман Костин.

***
София.
От 9.30 часа 14 състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Борислав В., Петър Ан., Нели Д., Красимир В., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа в хотел „Маринела" (на адрес: гр. София, бул. „Джеймс Баучер" 100), ще се проведе пресконференция във връзка с домакинството на България на конференция по синхронизиране на подготовката в НАТО през 2017 г., с участието на изпълняващия длъжността началник на отбраната вицеадмирал Емил Ефтимов, началника на щаба на Съюзното командване по трансформацията генерал-лейтенант Греъм Стейси и заместник-началника на щаба на Съюзното командване по трансформацията генерал-майор Стефано Саламида.

***
София.
От 10.00 часа в Конферентната зала на АИКБ на адрес: София 1504, ул. "Тракия" № 15 Асоциацията на организациите на българските работодатели (АОБР) ще проведе работна среща с ръководството на ДПС, на която ще бъдат представени приоритетните за АОБР теми за социално-икономическото развитие на страната във връзка с провеждането на предсрочни парламентарни избори на 26 март 2017 г.

***
София.
От 10.30 часа 4 състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Дандисон Д., Маркс Б., Принс Б., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.30 часа в сградата на Народното събрание, пл. „Княз Александър І" № 1, официален вход, източно крило ще се проведе жребий за определяне на поредните номера на партиите и коалициите, регистрирани в ЦИК, в бюлетините за гласуване в изборите за народни представители, насрочени за 26 март 2017 г., и от 11.00 часа - жребий за определяне на реда за представяне на кандидатите, регистрирани от партиите и коалициите, в различните форми на предизборна кампания по БНТ и БНР в изборите за народни представители на 26 март 2017 г.

***
София.
От 11.00 часа в централата на Реформаторския блок (на ул "Г. С. Раковски" №134) лидерът на "Движение България на гражданите" Меглена Кунева ще даде брифинг във връзка с оперативната програма за образование и наука.

***
София.
От 11.00 часа в Националния исторически музей (НИМ) ще бъде открита изложбата „Вотиви".

***
София.
От 11.00 часа в зала 4 на НДК ще се състои Детският спектакъл "Усмихни се!"

***
София.
От 13.00 часа в централата на АБВ на ул. „Врабча" 23 коалиция „АБВ - „Движение 21" ще представи предизборната си платформа за Изборите за Народно събрание на 26 март 2017 г.

***
София.
От 13.30 часа 17 състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Александър В., Георги Ст., Никола Т., Атанас А., Янко А., Стоян К., Данаил Д., Тишка Т., Никола Т., Христо Д., обвинени в незаконно превеждане през граница.

***
София.
От 14.00 часа 7 състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Лъчезар М., Марио Цв., Витан В., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 14.00 часа в централата на ДСБ на бул. „Витоша" 18 ще се състои пресконференция на Нова Република, на която ще бъдат представени водачите на листи по райони, както и третата част от предизборната им програма.

***
София.
От 15.00 часа 8 състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Иван Д., Катерина Д., Анжело В., Атанас Д., Валентин Хр., Васил Ст., Кристиян К., Марио Хр., Никола Х., Зоран Цв., Марио П., Мартин М., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 18.00 часа в Двореца на пл. „Княз Александър І" ще се състои изложбата „Дечко Узунов в колекцията на Боян Радев".

***
София.
От 18.30 часа в салон „Гурко" 14 ще се състои премиерата на кукления театър „Новите дрехи на краля".

***
София.
От 19.00 часа в Центъра за култура и дебат "Червената къща" ще се проведе Португалска филмова лаборатория 2017.

***
София.
От 19.00 часа в клуб „Перото" ще бъдат представени наръчници за младежка работа, подходящи за младежки работници, учители, обучители, директори, преподаватели, аниматори, родители, хоумскулъри, хора от НПО сектора и всички, които имат интерес в сферата на образованието, младежката работа и обучението.

***
София.
В зала 601 на Патентно ведомство на Република България Патентното ведомство и Сдружението с нестопанска цел „Мрежа на преподавателите по интелектуална собственост в България" ще подпишат Меморандум за сътрудничество.

***
Банско.
От 18.30 часа в киносалона на Посетителския информационен център в Банско ще бъдат прожектирани едни от най-добрите филмови ленти за ски и сноуборд.

***
Благоевград.
От 10.30 часа в конферентната зала на Областна администрация Благоевград ще се проведе пресконференция на Районната избирателна комисия - Благоевград за обобщаване на броя регистрирани кандидатски листи във връзка с изборите за Народно събрание, насрочени за 26 март

***
Благоевград.
От 11.00 часа в зала 101 на Община Благоевград ще се проведе пресконференция по Проект "Въвеждане на мерки за енергийна ефективност, осигуряване на достъп за хора в неравностойно положение в сградата на Регионална служба "Пожарна безопасност и защита на населението - Благоевград".

***
Бургас.
От 11.30 часа в голямата зала на Община Бургас ще бъдат представени новите промени по транспортната схема на Бургас.

***
Бургас.
От 14.00 часа в Заседателната зала на Община Бургас ще бъде представен проектът „Интегриран подход за постигане на значими и устойчиви резултати в образователната интеграция на ученици от етнически малцинства в община Бургас"

***
Бургас.
От 18.00 часа в Концертната зала на Музикалното училище ще се състои интерактивната игра под наслов „20 въпроса за изкуството".

***
Бургас.
БСУ - Общинският съвет по наркотични вещества, Превантивно-информационния център и доброволците от Общински младежки клуб J.J.Cool A направление "Превенции" ще се включат в кампания против насилието в училище.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в хотел "Меридиан Болярски" ще започне провежда Регионален форум по проект "T.E.A.M - Заедно постигаме повече".Организатор е Националния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на Обединени бизнес клубове. Ще бъдат коментирани перспективите пред българската икономика и други теми.

***
Велико Търново.
От 13.00 часа на стадион „Ивайло" ще бъдат представени новия старши треньор и новите попълнения в „Етър". Това ще направи президентът на клуба и зам.-кмет проф. Георги Камарашев.

***
Велико Търново.
От 14.00 часа в актовата зала на СУ „Емилиян Станев" ще се проведе Концерт на учениците от класа по синтезатор.

***
Велико Търново.
От 14.00 часа в салона на СУ „Емилиян Станев" ще се проведе Волейболен турнир - среща с отбора на ПЕГ „Проф. д-р Асен Златаров".

***
Велико Търново.
От 14.00 часа в спортен комплекс „Ивайло" ще се проведат Общински ученически игри по лека атлетика (в залата с вътрешната лекоатлетическа писта).

***
Велико Търново.
От 17.30 часа в голяма зала на Общината ще се проведе Театрално представление на учениците от ПЕГ „Проф. д-р Асен Златаров".

***
Видин.
От 11.30 часа в Регионалния пресклуб на БТА във Видин пресконференция ще дадат представителите на Реформаторлския блок, които ще представят кандидат-депутатската си листа за участие в изборите на 26 март в 5-МИР. В пресконференцията ще участва и бившият здравен министър Петър Москов.

***
Видин.
От 14.30 часа в Регионалния пресклуб на БТА във Видин пресконференция ще даде председателят на РИК-Видин Павел Петков, който ще съобщи окончателната регистрация на партии и коалиции за участие в изборите на 26 март в 5-МИР.

***
Враца.
От 10.30 часа в конферентната зала на Община Враца ще се проведе Годишно отчетно събрание с библиотекарите от обществените библиотеки на област Враца.

***
Враца.
От 19.00 часа в Камерна зала на ДКТ ще се състои представлението "Забрадка на слънцето" от Кирил Топалов.

***
Враца.
От 19.00 часа в Клубна зала на Младежки дом ще се проведе дискусия "Агресията-проблем на нашето ежедневие"

***
Вършец.
От 17.00 часа в читалище „Христо Ботев - 1900" в град Вършец ще се състои премиерата на книгата на Пламен Петков „Престъпни мисли".

***
Добрич.
От 10.30 часа в Дом-паметник „Йордан Йовков" ще се проведат Работилнички в музея на тема: „Еликсирът на любовта".

***
Добрич.
От 12.30 и 18.30 часа в Концертна зала „Добрич" ще се състои Концерт-спектакъл „Майкъл Джексън Трибют" на Държавна опера - Бургас.

***
Добрич.
От 19.00 часа в Драматичен театър „Йордан Йовков" ще ес състои Втора премиера на спектакъла „Баща под наем" от Рей Куни на Драматичен театър „Йордан Йовков".

***
Добрич.
В ОУ "Христо Ботев" ще бъде отбелязан Деня на розовата фланелка - 22 февруари.

***
Пазарджик.
В читалище „Христо Ботев" в Пазарджик ще се проведе информационна среща по повод Деня без насилие в училище - 22 февруари.

***
Пловдив.
От 10.30 часа, в зала „Пресклуб", Конгресен център започва пресконференция за международните изложби „Агра", „Винария" и „Фудтех" в Международен панаир Пловдив.

***
Пловдив.
От 11.30 часа министърът на земеделието и храните проф. д-р Христо Бозуков ще открие 26-тата Международна селскостопанска изложба „АГРА", Специализираната изложба за биологично растениевъдство и животновъдство „БиоАгра", „Фудтех" и 25-тата Международна изложба за лозарство и винарство „ВИНАРИЯ".

***
Пловдив.
От 14.00 часа в Пресклуб в Конгресния център на Международен Панаир Пловдив омбудсманът Мая Манолова ще участва в Дискусионния клуб „Измама с храни, злоупотреба с информация за храни и влиянието върху здравето на потребителя".

***
Пловдив.
От 16.00 часа до 18.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ в район „Южен" на ул."Академик Петър Динеков" №1А Радослава Ташкова, председател на Групата на ПП ГЕРБ и заместник-председател на Общински съвет - Пловдив, Георги Василев, д-р Аргир Аргиров ще се срещнат с граждани.

***
Пловдив.
От 16.00 часа до 18.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ в район „Източен" на ул."Коста Паница"№5 Ани Лафчиева и Емил Русинов ще се срещнат с граждани.

***
Сливен.
В 9.30 в залата „Май" ще се състои кръгла маса, посветена на земеделието. Организатори са Сдружение „Граждани за европейско развитие на България" и фондация „Ханс Зайдел".

***
Сливен.
От 9.30 часа в Хотел Национал Палас, зала „Галерия" Сдружение „Граждани за европейско развитие на България" и фондация „Ханс Зайдел" организират кръгла маса „Конкурентноспособно и пазарно ориентирано земеделие". Очаква се на форума да присъства председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

***
Сливен.
От 10.30 часа в пресклуб Сливен ще се състои пресконференция с Димитър Митев и заместник-председателите на Общинския съвет във връзка с предстоящото заседание на ОбС на 23 февруари.

***
Сливен.
От 11.30 часа ще се проведе пресконференция с ръководството на Бюро по труда.

***
Сливен.
В 13.00 часа говорителят на РИК 21 Сливен ще даде пресконференция за хода на изборнатата кампания във връзка с провеждането на предсрочни парламентарни избори на 26 март 2017 г.

***
Сливен.
От 13.00 часа в Ресторант „Асеновец", ул. „Георги Икономов" №2, гр.Сливен Областната организация на БЧК-Сливен ще проведе Отчетно-изборно събрание.

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в конферентната зала на хотел „Сити", ще се проведе Международна среща за лидери предприемачи „Добри практики и приемственост", организирана от Превантивно-информационния център по зависимости, в партньорство с НПО „Академия на успеха" - Стара Загора.

***
Стара Загора.
От 14.00 часа в Зала 2 на старозагорския хотел „Верея" Младежите от ГЕРБ Стара Загора и Европейският информационен офис на евродепутата Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП) организират кръгла маса на тема „Стартъп поколение".

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в залата на първи етаж в РБ „Захарий Княжески" ще се състои представянето на стихосбирката „Сърцето българско, душата моя" на Маноил Манев.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Драматичен театър ще се състои спектакълът „Госпожа Министершата" по Бранислав Нушич.

***
Шумен.
От 10.00 часа, в зала 203 в сградата на общинска администрация кметът на Община Шумен кани на среща-разговор всички представители на политически партии и коалиции за разпределение на местата за разлепване на агитационните материали във връзка с предизборната агитация за предстоящите избори за Народно събрание

***
Шумен.
От 11.00 часа в Неонатологично отделение на МБАЛ Шумен ще бъде извършено официалното предаване на Перфузорът, закупен със средства по проекта "Дарявай, докато четеш" на "Инер уил клуб - Шумен".

***
Шумен.
От 14.00 часа в НЧ „Добри Войников" Шуменската областна червенокръстка организация ще проведе редовно годишно отчетно събрание.

***
Ямбол.
В Ямбол ще се проведе кукерско сборище - ХVІІІ Международен маскараден фестивал „Кукерландия".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.