• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

Предстоящи събития в страната за 5 април

Предстоящи събития в страната за 5 април

/КРОСС/ ***
София.
От 10.00 часа ще се проведе заседание на Министерски съвет.

***
София.
От 09.30 часа XIV състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Веселин Сандов, Росен Николов и др. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа в с. Железница, кметът на София Йорданка Фандъкова ще присъства на залесяване.

***
София.
От 10.00 до 12.00 часа в галерия „Сердика" ще се проведе детска творческа работилница „Моята първа икона".

***
София.
От 10.00 до 13.00 часа в Голямата конферентна зала на УНСС ще се проведе петата ежегодна конференция „Балканите в XXI век - българският поглед" на тема „България и Балканите: между амбициите за лидерство и абдикацията".

***
София.
От 10.00 часа 1 състав на СГС ще гледа делото срещу съдия Люба Петрова от Районен съд-Раднево и др. (Гл.VIII. Престъпления против дейността на държавни органи и обществени организации).

***
София.
От 10.00 часа V състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Хованес Манукян, Пламен Тотев и др. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа III състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Румен Събев, Младен Петков, Дейвид Георгакев, Петър Иванов за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа във фоайето на Platinum Business Center ще се състои пресконференция на председателя на ДОСТ Лютви Местан на тема „Мотиви за искане за касиране на изборите за 44-то Народно събрание".

***
София.
От 11.00 часа в централата на КТ „Подкрепа" президентът Димитър Манолов ще даде пресконференция, на която ще представи Обръщение на Конфедерацията към народните представители в 44-тото Народно събрание на Република България.

***
София.
От 11.00 часа в „Лаванда" ще бъде представена трета програма на Националния гаранционен фонд (НГФ) за собствен риск.

***
София.
От 12.00 часа в Националния пресклуб на БТА, Програма „Достъп до информация" ще представи Рейтинг на активната прозрачност 2017 и Карта на финансовата, бюджетна прозрачност и интегритет на общините 2017.

***
София.
От 13.30 часа 1 състав на СГС ще гледа делото срещу Десислава Дишлиева (пране на пари).

***
София.
От 14.00 часа в зала „Мусала" в Интер Експо Център, Български лекарски съюз (БЛС) организира дискусия на тема „Колко струва трудът на медицинските специалисти".

***
София.
От 18.00 часа в сградата на районната общинска администрация „Красно село", общинският съветник от „Политическа група 5" Симеон Славчев.

***
София.
От 18.00 часа в Националната галерия ще бъде открита изложбата „Азербайджан - вселена от магически цветове".

***
София.
От 19.00 часа в зала „Тържествена" на Военна академия „Г. С. Раковски" ще се състои концерт под надслов „Различни, но заедно" и връчване на наградите „Сърцето на София" и „Сърцето на България".

***
София.
От 19.00 часа в Аулата на СУ „Св. Климент Охридски" ще се състои концерт на световноизвестния баянист - виртуоз Юрий Шишкин.

***
София.
От 20.00 часа в зала 1 на НДК, Национален фолклорен ансамбъл „БЪЛГАРЕ" ще отбележи своята 15-годишнина с авторския проект „ОСМОТО ЧУДО".

***
Благоевград.
От 10.00 часа, в землището на село Горно Хърсово ще се проведе второто издание на образователната и екологична инициатива на ЮЗДП - „Растем заедно с нашата гора".

***
Благоевград.
От 10.30 часа в двора на ДГ 4 „Роса" децата от учебното заведение ще садят цветя по повод Седмицата на гората.

***
Велико Търново.
От 17.00 часа в МДТ „Константин Кисимов" ще бъде представен „Измамникът Тартюф" - комедия по Жан Батист-Молиер.

***
Враца.
От 17.00 часа в Конферентна зала на Общински съвет Враца ще се състои обществено обсъждане във връзка с изграждане на Център за настаняване от семеен тип за деца в ж.к. „Металург" в града.

***
Габрово.
От 11.00 часа в Ритуална зала в Община Габрово ще се проведе двудневна международна конференция за устойчиви енергийни политики.

***
Добрич.
От 11.00 часа в сградата на Окръжна прокуратура-Добрич брифинг ще даде окръжният прокурор Пламен Николов.

***
Карлово.
От 11.00 часа в община Карлово ще се проведе пресконференция, на която ще бъдат представени важни проекти от Строителната програма на общината и новият уеб сайт, създаден по повод 180-годишнината от рождението на Васил Левски.

***
Кюстендил.
От 18.00 часа в залата на Общински драматичен театър ще бъде открито 21-то издание на Международния конкурс за класическа китара „Академик Марин Големинов".

***
Перник.
От 10.00 до 12.00 часа в сградата на Община Перник, представителите на политическа партия ГЕРБ в Общинския съвет Цветана Пиралкова и Клара Будинова организират
приемен ден с граждани.

***
Пловдив.
От 11.30 часа на пл. „Централен" срещу Централната поща ще бъде открита изложба, посветена на 160 години от рождението на княз Александър I.
***
Стара Загора.
От 17.00 часа в Залата на КИЦ „Етносвят България", ще бъде открита изложбата - „Православието в Полша", реализирана със съдействието на Посолството на Република Полша в България.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Драматичен театър „Гео Милев" ще бъде представен спектакълът „Цар последен" от Райна Томова.

***
Шумен.
От 10.30 часа в зала 203 на общината ще се проведе заседание за наградата на Шумен за култура.
***
Шумен.
От 13.00 часа в зала 363 на общината ще бъде представена интерактивната образователна система Brain Break.

***
Шумен.
От 13.30 часа в зала 203 на общината ще се проведе заседание за наградата на Шумен за образование .

***
Шумен.
От 16.00 часа в Регионален пресклуб БТА ПП ГЕРБ - Шумен ще даде пресконференция.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.