• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Предстоящи събития днес

Предстоящи събития днес

/КРОСС/ ***
Варна.
От 09.00 часа на Морска гара Варна ще се проведат ритуалите по тържествено издигане на военноморския флаг и присвояване на първо офицерско звание на курсантите от „Випуск 2017" на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров". Министърът на отбраната Красимир Каракачанов ще направи около 11.00 часа след тържествения акт по присвояване на първо офицерско звание на курсантите от „Випуск 2017" на Висшето военноморско училище.

***
Каварна.
От 15.00 часа в заседателната зала на Община Каварна ще се проведе среща с Нено Димов - министър на околната среда и водите. На срещата ще присъстват кмета на община Каварна Нина Ставрева, заедно с екипа си и избраните представители от засегнатите браншови сектора.

***
София.
От 11.00 часа в парк „Заимов" ще започне детска програма на „Арт Театър".

***
София.
От 19.00 часа в парк „Заимов" ще се състои концерт на Александров Рагтайм Бенд.

***
София.
От 19.00 часа в Южен парк, част 3, ще се състои концерт на група Lili of the West.

***
Бургас.
От 10.00 часа от Пристанище Бургас ще започне I-ва гонка (Бургас - Остров Св. Анастасия - Св. Влас) от XVII издание на международната регата „Кор Кароли".

***
Варна.
От 09.15 часа на Морска гара Варна ще се състои военен ритуал по присвояване на първо офицерско звание на випускниците на ВВМУ „Н.Й.Вапцаров".

***
Велики Преслав.
От 11.00 часа при местността „Яза" на околовръстния път ще бъде проведено освещаване на българските бойни знамена.

***
Велико Търново./с. Никюп
От 09.00 часа в Никополис ад Иструм продължава Международен античен римски фестивал "Нике - играта и победата".

***
Видин.
От 12.00 до 19.00 часа на видинския бряг ще пристигнат участниците в 62-ия международен гребен поход по река Дунав - ТИД 2017. Те ще нощуват в палатков лагер до крепостта "Баба Вида".

***
Видин.
От 21.00 часа на сцената на площад „Бдинци" пред Стамбол капия ще бъде представен спектакълът „Зорба гъркът", част от Първия летен фестивал „Крепост на вековете"- „Баба Вида".

***
Каварна.
От 18.30 часа в ХГ „Христо Градечлиев" ще се състои заключителен концерт на участниците в майсторски клас по класическа китара на д-р Столина Добрева.

***
Карлово.
От 18.00 часа на стадион „Васил Левски" в Карлово ще се състои футболна среща от Трета лига - Югоизточна група между итборите на ОФК „Левски" - Карлово" и ФК „Димитровград - 1947".

***
Карлово./с. Войнягово.
От 19.00 часа в парка на селото ще започне концерт на оркестър „Славей" с ръководител Славчо Ангелов. Събитието е част от Традиционния събор Войнягово 2017.

***
Кюстендил./с. Граница.
От 11.00 часа в манастир „Свети Лука" ще се извърши традиционно замесване на Богородичен хляб.

***
Раковски.
От 20.00 на Градския стадион „Георги Раковски" ще се състои финалната програма на тридневния бирфест, която ще бъде посветена на рока. Гостуват група P.I.F и местната рок-банда MIXED UP.

***
Септември. /с. Варвара.
От 12.00 часа жителите на Община Септември ще излязат на протест срещу кмета Марин Рачев в с. Варвара до главния път Пазарджик - Велинград - София.

***
Смолян. /с. Широка лъка.
От 19.30 часа в салона на НЧ „Екзарх Стефан - 1872" ще се състои празничен концерт с участието на гайдарска формация „Орфикус" с ръководител Петър Янев.

***
Стара Загора.
От 20.00 часа в парк „Пети октомври" ще се проведе Музикално - театрален спектакъл „Под звездите".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.