• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Предстоящи събития днес

Предстоящи събития днес

/КРОСС/ ***
Пловдив.
От 10.00 часа министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков и инж. Светослав Глосов - член на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура" ще присъства на церемонията по символична първа копка на лот 6 от реконструкцията на път II-86 Пловдив - Асеновград. Събитието ще се състои на кръстовището на околовръстния път на Пловдив с пътя Пловдив - Асеновград.

***
София.
От 11.00 часа в залата на 7 етаж в МОН ще се състои пресконференция, на която ще бъде представен нов проект на наредбата за приобщаващото образование.

***
София.
От 14.00 часа в сградата на МВР министър Валентин Радев ще говори за Управленската програма на правителството на Република България в частта „Обществен ред и сигурност".

***
София.
От 09.30 часа 15 състав на СГС ще гледа делото срещу Роман Логвиненко (обвинен, че е организирал нападението над Алексей Петров, чл.116 НК).

***
София.
От 10.00 часа сградата на КЕВР ще се проведе обществено обсъждане на доклад по заявление от „Електроенергиен системен оператор" ЕАД за одобряване на План за развитие на преносната електрическа мрежа на България за периода 2017-2026 г.

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на Българската асоциация на постадали при катастрофи, по време на която ще бъдат представени актуални данни за жертвите в Кресненското дефиле и ще бъдат предложени възможности за решаване на проблема.

***
София.
От 11.00 часа в Градската градина пред Народния театър „Иван Вазов" ще бъде открита фотоизложба със снимки от архива на „Старт-Фото". Фотосите показват част от големите личности и събития, оставили трайна следа в историята на българския спорт и конкретно на столицата София.

***
София.
В 11.00 часа в обществената зона на Терминал 2 с музикален флашмоб ще бъдат представени официално социалните канали на летището във Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube, Google Plus.

***
София.
От 12.00 часа в зала 604 на ул. "Позитано" № 20 Дискусионният клуб за социална местна политика организира пресконференция на тема „КОЙ и НАКЪДЕ управлява столицата?".

***
Варна.
От 10.00 часа в двора на ОУ „Ангел Кънчев" /ул. Роза" №23/, ще бъде открита новата спортна площадка в „ОУ „Ангел Кънчев".

***
Варна.
От 11.00 часа във фоайето на ФКЦ - Варна ще бъде открита художествена изложба на главен старшина Миглена Шегенова /живопис/.

***
Варна.
От 12.00 часа на Морска гара Варна ще се състои церемония по награждаване на победителите от Спартакиадата по морски спортове на Военноморските сили.

***
Варна.
От 18.00 часа в Галерия 8 ще бъде представена изложбата „Пристан" на художничката Албена Коева.

***
Велико Търново.
От 09.00 часа в Дом за стари хора „Венета Ботева" ще се състои ежегодно Сладоледено парти.

***
Велико Търново.
В 10.45 часа в кабинета на кмета Даниел Панов ще се проведе брифинг след срещата му с Посланика на Китайската Народна Република.

***
Велико Търново.
От 17.30 часа в Изложбени зали „Рафаел Михайлов" ще се проведе откриване на Изложба Пастел с автор Игор Однодворски.
***
Велико Търново. /с. Арбанаси
От 19.30 часа с. в църква "Свети Архангели Михаил и Гавраил" ще се проведе концерт от фестивала за камерна музика Arbanassi summer music.

***
Каварна.
От 11.00 часа при Нос Калиакра ще се състои Честване победата на адмирал Ушаков - годишнина от битката при Калиакра.

***
Каварна.
От 18.30 часа в ХГ „Христо Градечлиев" - вътрешен двор ще се състои концерт на трио „Бас Данс" София.

***
Кюстендил.
От 18.00 часа в катедралния храм в града ще бъде отслужен Богородичен канон.

***
Монтана.
Около 13.00 часа в сградата на Областната администрация министърът на труда и социалната политика Бисер Петков ще даде пресконференция във връзка с информационна среща за представяне на национална програма за обучение и заетост на безработни лица „Работа".

***
Пловдив.
От 14.00 часа в Зала № 1, в сградата на Административен съд - Пловдив, ще се състои официална церемонията по встъпване в длъжност на Явор Иванов Колев - „административен ръководител-председател" на Административен съд - Пловдив.

***
Сливен.
От 11.00 часа в МБАЛ "Д-р Иван Селимински" - Сливен началникът на отделението по неонатология д-р Таня Праматарова, ще бъде представи дарение от световната звезда с български корени Силви Вартан.

***
Смолян.
От 18.00 часа в храм „Св. вмчца Неделя" в кв. Райково ще пристигне Чудотворната икона „Златна ябълка" и Пловдивският митрополит Николай ще оглави богослужение.

***
Стара Загора.
От 10.00 до 12.30 часа в Детски отдел на библиотека „Родина" ще се състоят групови игри за запознаване и общуване.
***
Царево.
От 20.30 часа на градския площад ще се състои концерт на Веселин Маринов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.