• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Предстоящи събития днес

Предстоящи събития днес

/КРОСС/ ***
София.
От 11.00 часа, в институцията на омбудсмана на ул. "Георг Вашингтон" №22, Омбудсманът Мая Манолова свиква обсъждане на нормативни промени в Закона за собствеността и ползването на земеделските земи и Закона за арендата в земеделието.

***
Сливен.
От 12.30 часа, в сградата на ОУ „Юрий Гагарин" - Сливен, министърът на образованието и науката ще отговора на журналистически въпроси след срещата си с колектива на училището. От 10.00 часа той ще посети ДГ "Зорница; От 10.45 часа - ОУ „Братя Миладинови".

***
Сливен.
От 14.30 до 16.30 часа, в зала „Галери" в х-л „Национал Палас" министърът на образованието Красимир Вълчев ще проведе среща-разговор с директори на детски градини и училища от област Сливен, с представители на синдикални организации и институции, участници в Механизма за съвместна работа на институциите по обхващане и задържане в образователната система на деца и ученици в задължителна предучилищна и училищна възраст.

***
Велинград.
От 12.00 часа, в голямата зала на Община Велинград, председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов, заедно с министъра на околната среда и водите Нено Димов и директора на РИОСВ - Пазарджик Костадин Гешев ще се срещнат с граждани, синдикати, представители на браншови организации от сферата на туризма и неправителствени организации, за да обсъдят проекта за разработване на волфрамова мина „Грънчарица".

***
София.
От 18.00 часа в Унгарския културен институт, ще бъде открита изложбата "Състояния" на габровските художници Анелия Бояджиева, Галина Христова, Евгени Недев, Ема Вертерова, Иван Христов - Грога, Максим Маринов, Мартин Каличков, Миню Бонев, Пепа Минчева, Цветан Колев.

***
София.
От 18.00 часа в Мраморната зала на Руския културно-информационен център ще бъде презентирана книгата на автобиографичната книга на Бисер Киров „Благодарствена песен".

***
Бобов дол.
От 10.30 часа, в сградата на РУ - Бобов дол, Заместник-министър Стефан Балабанов и директорът на ГДПБЗН ще почетат паметта на загиналите шестима полицаи при пожари в Мини Бобов дол.

***
Варна.
От 16.00 часа, в пространството пред Народната астрономическа обсерватория „Николай Коперник" в Морската градина на Варна, ще се проведе проектът „Павилион на знанието и младежката креативност".

***
Велинград.
В 9.45 часа, Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посети община Велинград и ще се срещне с жители на село Кръстава. Той ще бъде придружаван от народния представител от 13 МИР Димитър Гечев и областния координатор на ПП ГЕРБ Пазарджик Найден Шопов.

***
Видин.
От 14.00 часа, в Конферентния център на Областна администрация Видин, Областният управител Албена Георгиева ще открие работна среща във връзка с координиране на дейностите по прилагане на Механизма за съвместна работа на институциите по обхващане и задържане в образователната система на деца и ученици в задължителна предучилищна и училищна възраст.

***
Добрич.
От 13.00 часа в огледална зала „Нели Божкова" ще бъде открит XXI Международен младежки музикален конкурс „Надежди, таланти, майстори" - Добрич 2017.

***
Казанлък.
От 9.00 часа в Голямата зала на Дома на културата ще бъде открит 13-ят Световен конгрес по тракология „Древна Тракия: мит и реалност".

***
Казанлък.
От 10.00 часа в Библиотека „Искра" ще се състои пресконференция, на която ще бъдат представени творческите инициативи на библиотеката през месец септември.

***
Казанлък.
От 13.30 в Музея на розата ще се състои пресконференция по повод 13-я Световен конгрес по тракология „Древна Тракия: мит и реалност".

***
Пловдив.
От 10.00 часа в зала 2 на Окръжен съд - Пловдив ще се гледа делото срещу мъж, обвинен че по непредпазливост е причинил смърт на едно лице и наранил други трима.

***
Пловдив.
От 13.30 часа в зала 2 на Окръжен съд - Пловдив ще се гледа делото срещу мъж, обвинен в притежание на наркотични вещества в особено големи размери.

***
Стара Загора.
От 17.00 часа, в кв. „Три чучура - юг" ще бъде открита новата боксова зала в града.

***
Смолян.
От 17.30 часа, на площад „Свобода", пред сградата на Областната дирекция на МВР, Служителите на ОДМВР ще излязат на протест с искане за повишаване на заплатите им с 20%.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.