• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Предстоящи събития в страната за 25 януари

Предстоящи събития в страната за 25 януари

/КРОСС/ *** София

От 09.00 часа в зала „Витоша“ на Витоша парк-хотел ще се състои Заключително събитие на Програма „Едно училище за всички“ - Фаза 2 (2016-2020).

*** София./с. Григорево

От 09.30 часа в храм „Св. Григорий Богослов“ в село Григорево ще бъде отслужена Архиерейска света Литургия за отбелязване на св. Григорий Богослов.

*** София

От 10.00 ч. в Националния дворец на културата българският еврокомисар комисар за иновации, научни изследвания, култура, образование и младеж Мария Габриел ще открие Националния научно-образователен фестивал „Намереното поколение“.

От 11.30 ч. пред Народното събрание ще се проведе мирна акция, част от световната инициатива против ескалацията на напрежението и започването на нова война с Близкия изток, в която ще вземат участие над 50 организации, работещи в сферата на мира.

От 19.00 ч. в „Ялта клуб“ ще бъдат отбелязани две години от създаването на Издателство "Библиотека България".

От 19.30 ч. в галерия “OBORISHTE 5” полската виртуозна цигуларка Магдалена Филипчак ще представи еклектична програма с шедьоври за цигулка и пиано заедно със сценичната си партньорка, американската пианистка Джесика Ксилина Осбърн.

*** Бургас

От 16.30 ч. литературен клуб – читалня „Малкият принц“ в Бургас стартира национална кампания за насърчаване на четенето.

*** Варна

От 11.00 часа пред входа на бившата фабрика "Първи май" ще се проведе групово посещение на Вековния чинар във варненския квартал „Аспарухово“.

От 13.00 часа в Юнашки салон ще се проведе карате турнир „Купа Ичи Геки".

От 15.00 часа на Морската гара корабите от Втората постоянна противоминна група на НАТО (SNMCMG 2) ще бъдат отворени за посещения от граждани.

*** Враца

От 10.30 ч. в куклената зала на ДКТ ще бъде представена постановката „Червената шапчица“.

*** Кюстендил

От 11.00 часа в залата на Възрожденското училище ще бъде открита изложба с оръжейни експонати от времето на Освободителната война 1877-1878 година, в която ще бъде показана първата реплика на Самарското знаме.

*** Монтана

От 11.00 часа в парк „Свети Дух“ ще започне еко-акция под наслов „Зелена Монтана“.

*** Стара Загора

От 11.00 ч. в Оперния театър в Стара Загора ще бъде представен интерактивния спектакъл за деца „Клин Клан“.

От 11.00 ч. в залата на първия етаж на Регионална библиотека „Захарий Княжевски“ ще бъде проведена среща с оперния певец – тенор Бойко Цветанов, ученик на Борис Христов.

От 14.00 ч. в залата на първия етаж на Регионална библиотека „Захарий Княжевски“ ще бъде излъчен филма „Да се помирим след сватбата“.

От 16.00 ч. в залата на първия етаж на Регионална библиотека „Захарий Княжевски“ ще бъде излъчен филма „Алжир отвисоко“.

*** Хасково

В зала „Спартак“ ще стартира Първи турнир по мини футбол за любители и непрофесионалисти „Купа на кмета 2020“.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.