• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Ченалова обеща интересна информация за първата осъдителна присъда на Цветан Цветанов (обновена)

Ченалова обеща интересна информация за първата осъдителна присъда на Цветан Цветанов (обновена)

/КРОСС/Уволнената съдия Румяна Ченалова дава показания по неизвестно досъдебно производство близо час и половина в Столичното следствие. Тя обясни, че разследващите така и не са и казали точно по кое дело я разпитват, а са й задавали разнообразни въпроси, свързани както със записите на нейни разговори с Владимира Янева, така и по други странични за този случай дела. Ченалова обясни, че са я предупредили да не оповестява точно за какво е викана, за да не наруши следствената тайна.

Едва по пътя на налучкването става ясно, че е била питана за делото "Яневагейт", информира БНР.

Румяна Ченалова коментира, че за изясняване съдържанието на тези разговори е редно да бъде канена и бившата шефка на СГС Владимира Янева, както и непременно да се изискат разпечатки от мобилните оператори, за да се изясни имало ли е например разговори на Владимира Янева с главния прокурор, председателят на ВАС, членове на ВСС, не само около началото на делото "Червей" през януари и февруари тази година, а и преди това. После прогнозира, че едва ли това ще се случи заради липсата на интерес на всички замесени да излезе наяве истината.

Изненадващо съдийката обеща интересна информация за първата осъдителна присъда на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов за шестте "не"-та. Засега я пази в тайна, защото делото все още не е решено от ВКС, но щяла да я оповести. По думите й става въпрос за интересни процеси, обясняващи поведението на редица публични личности, сред които и Алексей Петров. 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Много е порно тая Румяна. Направо си падам да я джасна в проскубаната дамаджана.

09.12.2015 12:21:57

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.