• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Родителите на убития Кирил Въжаров: Делото "Соло" бе предрешено на първа инстанция

Родителите на убития Кирил Въжаров: Делото "Соло" бе предрешено на първа инстанция

/КРОСС/ Михаил Въжаров, баща на убития пред дискотека „Соло" Кирил Въжаров, е категоричен, че е оказано въздействие и делото „Соло" е предрешено на първа инстанция. 

Имам доказателства за това, дал съм ги в ДАНС, каза той в студиото на Нова телевизия. 

Преди на съдия Румяна Ченалова да й бъде повдигнато обвинение за делото „Соло" аз и съпругата ми бяха извикани, дадохме показания и предоставихме всички доказателства, разказа бащата на Кирил Въжаров.

Съдия Румяна Ченалова, която гледа делото на първа инстанция, вече има обвинение във връзка с действията си след приключване на процеса в градския съд, а в четвъртък Висшият съдебен съвет реши да я уволни.

За майка на Кирил Въжаров - Радмила, привличането на съдия Ченалова като обвиняема сега е чиста политика. Тя добави, че заедно със съпруга си многократно са изкарвали информации, че Ченалова е извършила редица нарушения по делото за убийството на сина им, но тогава никоя от институциите не се е задействала.

Отново преживявам всичко - и не само смъртта на сина ми, а всички последващи действия на законовите органи и визирам най-вече действията на съдия Ченалова, каза Радмила Въжарова по БТВ. 

Създаде се усещане, че в съда на първа инстанция има едно обкръжение от съдии, които работят по поръчка и изпълняват дела. След нашето дело Ченалова отиде в търговското отделение на градския съд. Защо се отива в най-сладкото отделение, коментира в същото време съпругът й по Нова телевизия. 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.