• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Закриват родопското село Бедрово

Закриват родопското село Бедрово

/КРОСС/Кабинетът реши да закрие село Бедрово, община Черноочене в Кърджалийска област, тъй като населеното място не отговаря на предвидените изисквания в Закона за административно-териториалното устройство на Република България за наличие на самостоятелно землище и постоянно живеещо население.

За извършване на административно-териториалната промяна има прието решение на Общинския съвет на община Черноочене по предложение на кмета на общината.

Село Бедрово се намира в красивите Източни Родопи. Въпреки че е само на 18 километра от Кърджали, то се обезлюдява и от години няма местни жители. Най-близките здравни и учебни заведения, детски градини, полицейско управление и пощенска станция са в село Черноочене.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Долче веле

Ама чекайте питахте ли Бедров за това,че да Ви дръпне една-две колонки ?

26.07.2015 15:00:01

Анонимен

Ама това е неподозирана възможност за развихряне на предприемаческия дух.Да се направи български формат на ненормалните американски сериали "Зомби апокалипсис" и "Куфар за края на света".От с.Бедрово по-автентично място няма.

22.07.2015 15:15:44

Анонимен

Това значи,че останалите няколко жители на селото най-сетне ще въздъхнат свободно!!!! Няма данъци,такса смет,електричество,ВиК и пр."благинки" на съвременната цивилизация. Те и без това са си живели в първобитно-общинния строй,а сега и де факто.И най-важното!!! Кьорав циганин там няма да се мерне,защото какво ще прави циганин там,дето няма нищо за крадене?

22.07.2015 15:12:04

Мо

Циганите могат да живеят само паразитирайки на гърба на някой, който работи. Къде сте видяли цигани да произвеждат нещо? Баба им дава магданоз и ги съветва да си изсушат за зимата, но не би. През зимата идват отново да й искат сушен магданоз. Ползват услугите й като магазин и склад, но без заплащане! Казват, че ок. Любимец видяли полза от отглеждане на дини и се очовечили, дали е истина???

22.07.2015 14:35:30

Анонимен

Скоро ще закриете и България...

22.07.2015 13:43:25

Анонимен

Толкова цигани има,дето нямат къщи или са построили незаконни такива!Вместо да закриват селото защо не ги пратят в да живеят в готовите празни къщи,да работят земята там и да си изкарват прехраната там?!!

22.07.2015 13:19:46

БАЙ ГЕОРГИ

КАКТО Е ТРЪГНАЛО СЕГА ТОВА СЕЛО УТРЕ ДРУГО А СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ И ЦЯЛА Б Ъ Л Г А Р И Я------- ТЕЗИ НАШИ УПРАВНИЦИ СА ПОСТАВЕНИ НЕ ДА УПРАВЛЯВАТ А ДА УНИЩОЖАВАТ НАРОДА СИ,,,, КАКТО СЕ ВИЖДА ДОБРЕ СЕ СПРАВЯТ СЪС ПОСТАВЕНАТА ИМ ЗАДАЧА ТЕ ЗА ПАРИ СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО , НО ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН И ТЕХНИЯТ РЕД ЩЕ ДОЙДЕ..............

22.07.2015 12:37:12

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.