• 12 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8228
  •  GBP / BGN 2.3229
  •  CHF / BGN 2.0327
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Административна промяна в САЩ затри поздравлението за Деня на Русия

Административна промяна в САЩ затри поздравлението за Деня на Русия

/КРОСС/ Всеизвестен е похватът на американския президент Доналд Тръмп да публикува своите коментари в социалните мрежи. Изглежда, че и администрацията е поела по същия път, но публикува на официалните си сайтове

Тази година Съединените американски щати не поздравиха Руската федерация за националния й празник.

„Можем да потвърдим, че от американска страна не бе получено поздравление за Деня на Русия. Това се случва за първи път. Изводите си правете сами", коментират от дипломатическото представителство на Москва във Вашингтон.

От пресслужбата на Държавния департамент на САЩ обясниха за агенция TACC какви са причините за отсъствието на традиционното публично поздравление. При администрацията на президента Доналд Тръмп е възприет „нов подход, при който официалните поздрави се предават чрез посолствата в САЩ" в съответните столици.

„Вече не разпространяваме поздрави чрез пресрелийзи. Но ги публикуваме на официалната страница на Държавния департамент. Официално те се връчват чрез нашите посолства. Самите ние не ги разпространяваме, но не възразяваме, ако страните-получатели направят това", обясни представител на пресслужбата на американското външнополитическо ведомство.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ти не си ли в пандиза бе лайномет!?

14.06.2017 19:16:09

Анонимен

Не Я поздравиха "Империята на злото", а Й обърнаха внимание да освободи арестуваните, които празнуваха по площадите на над 200 града! За какъв празник блянуват Блядовете?

14.06.2017 10:34:32

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.