• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Нападението пред джамията – сходно с това на „Лондон Бридж”

Нападението пред джамията – сходно с това на „Лондон Бридж”

/КРОСС/ Това, което се случи пред най-голямата джамия в Лондон, много прилича на това, което се случи на „Лондон Бридж". Това коментира в ефира на NOVA арабистът проф. Владимир Чуков.

„Имаме един нает ван. Отново имаме трима човека. Шофьорът е бил бял, гладко избръснат. Отново трима човека, отново с ножове. Не трябва да си голям специалист, за да видиш същия почерк", коментира проф. Чуков.

„Очевидно тези, които са направили този атентат, не са големи специалисти. Шофьорът е заловен от хората на място, те са го предали на полицията. Искали са да възпроизведат същата ситуация. Това говори за много тежки интеграционни моменти", коментира професорът.

„Личи си, че тези хора, които са го направили, са дилетанти. Тези хора не са обучавани. Почти съм сигурен, че ИДИЛ няма да се обади този път", заяви проф. Чуков.


Той коментира и фактът, че във Великобритания никога не се е говорело с омраза за мюсюлманите, а само за Източно Европейците. Проф. Чуков припомни, че лидерът на Британската партия на независимостта Найджъл Фарадж, например, има арабски произход, а Борис Джонсън - турски.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

От къде идва злото ли - от религията "ислям", та ако ще и да не е радикален, това е на първо място. На второ място, в Европа то идва от безмозъчните политици, които управляват в момента, привърженици на мултиетничността и мултикултурността в европейските държави.

19.06.2017 12:09:55

Анонимен

И от къде идва бе муслиманино ?

19.06.2017 11:57:02

Анонимен

Може да се говори за източноевропейци, но муслиманите не са прости и знаят от къде идва злото.

19.06.2017 10:51:19

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.