• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

CACAO BEACH CLUB дава старт на летния сезон на 8 и 9 юни

CACAO BEACH CLUB дава старт на летния сезон на 8 и 9 юни

/КРОСС/ 9 артисти ще се качат зад пулта на клуба в двата дни

Най-посещаваният клуб на българското черноморие – CACAO BEACH CLUB, отваря врати за сезон 2018! Две мащабни партита ще поставят началото на лятото в един уикенд. Клубът предлага разнообразие от стилове в откриващия уикенд, като в петък (8 юни) на плажа ще звучи техно, а на 9 юни- хаус! Артистите, които първи ще застанат зад пулта тази година са ANNA, Chus & Ceballos, Citizen Kain, Kaiser Souzai, Diass, Deso и Pacho & Pepo.

Първата вечер (8 юни) ще танцуваме под звуците на четирима артисти. Един от тях е успешният български диджеи и резидент на YALTA CLUB – DIASS. Артистично иновативен, той е фен на грууви ритмите и главозамайващите вокали, които задължително включва в сетовете си и които със сигурност ще допринесат за атмосферата на вечерта. След него ще видим и ANNA, която направи едно от най-добрите партита през сезон 2017 и която се издигна в класациите със съблазнителната си, но и силна техно музика.

В откриващата вечер ще чуем и талантливия французин Citizen Kain. Собственикът на лейбъла Neverending е включил в програмата си за лятото две, ексклузивни партита в България, като и двете ще бъдат в CACAO BEACH CLUB. Не на последно място, програмата за 8 юни включва и Kaiser Souzai, с истинско име Markus Binapfl. Това е и първото гостуване на артиста у нас, който създаде хитовото парче Girl и продължава да показва водеща роля в прогресив хаус музиката.

Втората нощ на плажа (9 юни) ще представи още една добра селекция от диджеи. Българското участие ще бъде в лицето на някои от най-добре познатите ни диджеи в Източна Европа - Deso, Pacho & Pepo. И тримата са с над 20 годишна кариера и многобройни запомнящи се участия в CACAO BEACH CLUB, както и в други престижни клубове в България и Европа.

Chus & Ceballos са хедлайнерите на съботната вечер, които всички фенове чакат с нетърпение. Испанците, сформирали дуото през 2000 година, безспорно са най-солидната и професионална двойка диджеи и продуценти. Талантливите момчета са основатели на Stereo Productions и създатели на ъндърграунд движението, познато като Iberican Sound. Приветствани от хиляди за отличните им продукции, включително и ремиксите им за световноизвестни изпълнители като Madonna, показват изключителна гъвкавост, която им дава възможност да се изявяват в легендарни клубове като Pacha (Ню Йорк), Space (Маями), Stereo (Монтреал), Ageha (Токио) и много други.

Промоционални жилети за откриващия уикенд на CACAO BEACH CLUB може да намерите в мрежата на Eventim.bg на цена от за 15 лв./вечер или може да закупите билет за двете вечери на промоционална цена от 24 лв.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.