• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Димитър Данчев: Нелепо е държавата да отдава печелившото летище "София" на неизгодна концесия

Димитър Данчев: Нелепо е държавата да отдава печелившото летище "София" на неизгодна концесия

/КРОСС/ „Нелепо е държавата да отдава печеливш държавен обект, като летище "София", на концесия, която на всичкото отгоре е и неизгодна. Няма как да се допусне- част от летищните такси, които всички пътуващи ще плащат, да покриват част от концесионния договор. Най-лошото, е че сегашното правителство смята да приеме концесионното предложение". Това каза народният представител от ПГ на "БСП за България" и кандидат за евродепутат Димитър Данчев на среща с жители на общините Бяла Слатина, Роман и Враца. Той изрази своята позиция срещу отдаването на летището на концесия, като добави, че единствената възможност да се промени сегашното статукво е правителство да си отиде от власт.
„Оттук нататък всички заедно, като екип, вървим мотивирано към победа на европейските избори. За разлика от листите на нашите опоненти, начело в нашата листа са млади неопетнени хора, хора с модерно мислене, които имат своя житейски опит, които показват, че промяната в БСП е факт и най-вече хора, които искат и могат да променят сегашното престъпно статукво", добави Димитър Данчев. Той каза още, че няма как левицата да остане равнодушна пред ежедневните скандали и корупционни схеми, които излизат. "БСП е символ на промяната, която очакват всички хора. На всички им е ясно, че през последните две години няма ден, в който да няма някой скандал със замесен в него представител на управляващите", категоричен бе народният представител. Той коментира, че всичко това ни показва, че това управление се крепи на договорки и схеми и показва неговата нищета. Данчев каза още, че на практика всичко е една схема - от организацията на изборния процес до раздаването на апартаменти и корупцията с управлението на европейски средства и фондове. "Навсякъде двойни стандарти и корупция. Това е символът на управлението ГЕРБ", каза в заключение Димитър Данчев.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Двама малоумници! Кой управлява държавата от 10 години, та БСП да "напълни" със свои хора Летището?!? Като там дори чистачките, първо попълват молба за членство в ГРОБ и едва след това молба за назначаване!!! А в случая с концесията - това е все едно да заколиш кокошката, снасяща златни яйца, за да си сготвиш чорба!!!

19.04.2019 16:17:38

Христо Петков

Не очаквах друго изказване от депутат на БСП. Напълнили са летището със свои хора на държавна службица и го докараха до състояние да те е гнус да кацнеш там.

19.04.2019 09:24:44

Анонимен

Как пък всички от БСП са против тази концесия? Точно от БСП! Човек ще си помисли, че са пуснали дълбоко пипала в летището и се притесняват, че ще изтърват кокала, ако дойде частен концесионер.

19.04.2019 09:23:26

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.