• 14 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8116
  •  GBP / BGN 2.2747
  •  CHF / BGN 1.9955
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

"Атака" напусна изслушването на Писанчев, било фарс

"Атака" напусна изслушването на Писанчев, било фарс

София /КРОСС/ Депутатите на „Атака" напуснаха закритото заседание в парламента, на което се изслушва председателят на ДАНС Владимир Писанчев. Той трябва да запознае депутатите с операцията в Пазарджик, Пловдив, Смолян и Асеновград за установяване на лица и групи, проповядващи фашистка идеология и радикален ислям.
„В момента в пленарна зала под етикета закрито заседание се разиграва фарс, чиято цел е да се изведат основания за изграждането на ислямски център. Знаете старата мечта на Бойко Борисов в Малинова долина да се направи ислямски център. Интересното е, че шефът на ДАНС подхвърли тази идея и тя беше подкрепена от представителя на ПФ Красимир Каракачанов. Защото според него Ахмед Муса бил продукт на обучението по ислям в чужбина, а ако имаме голям ислямски център, той щял да усвоява по-кротък и приемлив ислям", коментира в кулоарите на парламента Магдалена Ташева от „Атака".
Ташева посъветва Каракачанов да се просвети малко относно религиозните университети в Мека, Медина, Ал Асхар и Кайро, за да разбере, че те не са частни.
"Шефът на ДАНС е дошъл, разчитайки, че българските депутати са невежи и не знаят за какво става дума, да аргументира тази крайна цел - спешната необходимост да се изгради Ислямски център.
Вади доводи например видеозаписи на обезглавявания и други зверства, които той е снел от интернет или от фейсбук, и ни ги представя като аргументация.
Трябва да се каже, че ако намерените видеозаписи и материали в компютрите на Ахмед Муса Ахмед със самото си присъствие са доказателство, то тогава МВР или ДАНС трябва да дойдат да арестуват мен и всички, които се занимават с изследване на практиката и идеологията на исляма.
Такива записи, включително и знамето на "Ал Кайда" би трябвало да имат и самият Писанчев в собствения си компютър, и в компютрите на неговите служители", каза още Ташева.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.