• 10 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Славчо Дедесето, съпруг на скандалната Гинка от Пазарджик, в любовна афера

Славчо Дедесето, съпруг на скандалната Гинка от Пазарджик, в любовна афера

/КРОСС/ Аферата „Гинка" разтресе като трифазен ток цялата държава. Мътната вода в която плуват нашите политици се оказа не само мътна. На повърхноста изплува и много „Кафява пъстърва" ! Като свински черва на Гинкиното хоро се навървиха знакови имена от ъндърграунда - Маргините, Пашата, Жени Калканджиева, Бойко Борисов, СИК, ........След тях се наредиха политиците, службите...

Министър председателя, който иска да бъде информиран своевременно за собственика на всеки лъскав автомобил профучал по софийските улици, проспа сделката с ЧЕЗ. Поне така заяви публично.

Сделката бе проспана и от ДАНС, но тях няма за какво да ги обвиняваме. Още от аферата КТБ се знае - ДАНС е „Спяща клетка".

„Спящата клетка" проспа и сделката с ЧЕЗ.

Но парламентарната и извън парламентарната опозиция се събуди.

Разбрахме колко отговорни хора са, особено когато става въпрос за сделка в която не са включени! В потока от обвинения които изсипаха върху правителството и за глухия стана ясно, че години наред народни събрания и правителства са подписвали продажни нормативни и под нормативни актове в полза на ЧЕЗ. Държавата напълно е изпуснала контрола върху енергийните дружества. Превърнала се е в организъм без имунна система в който гореизброените вируси могат да нанесат безнаказано каквито си искат поражения.

Между разправиите се открои и една тънка сюжетна линия която остана на заден план, може би заради прежди експлоатираната тема „Кум гейт". Тази афера тук се повтори. По стар обичай министър Теменужка Петкова се оказа кума на семейство Върбакови. Щом има Кума има и булка, щом има булка има и хубавец.

Хубавеца се казва Славчо Върбаков, стар познайник на ДАНС още от аферата с източването на телефонни импулси на държавната БТК, /твърдение на ген. Атанасов/. За източването на ДДС нямаше такива категорични обвинения, но и затова се говори и писа много.

Дотук всичко е скучна проза. Пари Ток Пари прим. Скучна проза! Нищо лирично за ограбените зрители, слушатели и читатели. Но... Оказа се, че Славчо Върбаков електрическия двигател на семейния бизнес, с няколко източени дружества, с няколко запора на фирмено имущество е истински плейбой с истинска плеймейтка. Но тук нещата са сериозни, тази връзка е нещо като паралелно семейство. Двойката се радва на прекрасно момиченце, което посещава елитна детска градина в столичния квартал Лозенец.

Източник: zname365

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Пърделан

Чи аз да зема Гинка тогаз ако,е свободна!Ама кат не знам ЧЕЗ у кой ша остани?

29.03.2018 09:46:51

Анонимен

Държава на Мафията! Нита една от свързаните с Гинка фирми няма читав бизнес - всичко е далавери! Но, Гинка се афишира като гербаджийка, така че всичко й е простено!

27.03.2018 11:21:43

Анонимен

Че какво сензационно има в това. От тридесет години само мутри и курви виждам, отвреме-навреме някой полит-навлек,маскиран като евро-помияр.

26.03.2018 22:31:25

Анонимен

БСП е манифестация в социалистически смисъл

25.03.2018 21:29:32

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.