• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 28°C

БСП – солидарни с децата на България

БСП – солидарни с децата на България

/КРОСС/По повод Първи март БСП постави началото на благотворителна акция, която цели да открои солидарността на членовете, симпатизантите и представителите на партията в местната власт и националното управление по един от най-наболелите обществени въпроси - нуждите на децата от домовете за деца, лишени от родителски грижи и състоянието на институциите, които ги приютяват.

Кампанията включва поредица от инициативи - закупуване на мартеници, изработени от децата, както и събиране на средства, които ще се използват за подпомагане на домовете. С участието си социалистите желаят да покажат, че солидарността не е еднократен акт, а е постоянна отговорност, както и още веднъж да напомнят, че грижата за България е грижа и за всички нейни деца.

В акцията се включиха редица домове за деца, лишени от родителски грижи, от цяла България - ДДЛРГ „Българка" в Стара Загора, ДДЛРГ „Асен Златаров" във Враца; ДДЛРГ „Св. Иван Рилски" в с. Разлив, ДДЛРГ „Милосърдие" в гр. Лом, ДДЛРГ „Иван Кюлев" в Гоце Делчев, ДДЛРГ „Княгиня Надежда" във Варна, ДДЛРГ „Детелина" в гр. Шумен, домовете в Стражица, Велики Преслав, село Доганово и много други.

БСП благодари сърдечно на служителите на всички домове за деца, лишени от родителски грижи, които се включиха в нашата инициатива! Вярваме, че заедно можем да променяме своето настояще и да осигурим по-добро бъдеще за всички деца! Сърдечни благодарности и на всички дечица, които вложиха труд и старание, за да зарадват свои връстници и възрастни хора за най-българския празник - Баба Марта! Ние, социалистите, знаем, че солидарността не винаги присъства в българското общество, но постоянно я търсим и умеем да я ценим, защото за нас тя е основна ценност. Вярваме, че ще бъдем по-щастливи, ако бъдем по-солидарни като хора, като общност, като държава!

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.