• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Софтуерът Dell EMC Cyber Recovery предоставя най-новата защита на данните срещу кибер атаки

Софтуерът Dell EMC Cyber Recovery предоставя най-новата защита на данните срещу кибер атаки

/КРОСС/ Нов софтуер и услуга помагат на потребителите да защитят важната си информация от злонамерени кибер атаки.

Dell EMC представя софтуер Dell EMC Cyber Recovery с услугата Dell EMC Cyber Recovery Services, проектирани, за да предоставят най-новата защита на данните от злонамерени кибер атаки. Новият софтуер съдържа иновативна автоматизация, работен процес и инструменти за кибер анализ, гарантирайки изолирането на важни данни и тяхната достъпност, така че бизнес процесите да бъдат преустановени най-бързо в случай на деструктивна кибер атака.

Кибер атаките започват да се случват все по-често, което води до продължително прекъсване на бизнес процесите за няколко дни, дори седмици, а в резултат се загубват милиони долари. Въпреки че много големи организации имат силна електронна защита против вируси, невъзможността да се възстановят бизнес процеси и данни в случай на шантаж или кибер атаки е пагубна.

„Злонамерени вътрешни хора и опитни хакери, особено тези, които искат откупи, целенасочено атакуват защитата на данни и архиви“, казва Бет Фалън, Президент на Data Protection, Dell EMC. „Предприемаме многопластов подход за защита на данните от портфолиото на нашите услуги Dell EMC Cyber Recovery и услуги, помагайки изолирането на истинската информация и най-модерната защита на бизнес данните от критична важност срещу множество кибер атаки.“

Dell EMC Cyber Recovery е нов софтуер, който се свързва с хардуера за защита на данни Dell EMC Data Domain. Предоставя решение, комбиниращо ползите от изолация на данните и продължителността на бизнес процесите, което минимализира въздействието на кибер атаката и предоставя по-голяма предпоставка за успех в бързото възстановяване на важна информация и системи.

Dell EMC Cyber Recovery
автоматизира задържането на отделени копия на важни данни в Cyber Recovery Vault (CR Vault), премахвайки ги от обсега на атаката. Идеален за опити и тестове, CR Vault позволява на потребителите да извършват анализ на защитата на отделените данни без да използват функцията за възстановяване и така да активират злонамерен софтуер, вероятно присъстващ в базата данни. Нова автоматизираща рамка REST API предоставя лесно свързване със софтуер за анализ на защитата като Index Engines CyberSenseTM , която прилага повече от 40 метода за избиране на индикатори, които откриват рискови файлове.

Услугите Dell EMC Cyber Recovery Services

Dell EMC предлага също Cyber Recovery Services, фокусирани в предоставянето на решение за защита на точните данни на потребителите и задължения на кибер сигурност. Това е осъществено чрез разширен набор от услуги, включващи:

Семинар: През този еднодневен семинар консултантите споделят най-добрите практики на Dell EMC за бизнес устойчивост със силен фокус върху кибер сигурност.

Консултация: Услугата за консултации надгражда практиките на семинара, добавяйки създаване на стратегии за кибер сигурност от висок клас. Сегашното и желаното състояние на потребителя е анализирано, за да се създаде персонална стратегия за кибер защита.

Позициониране: Новите услуги за позициониране помагат за максимализиране на възможностите на Dell EMC Cyber Recovery Solutions. Могат да бъдат добавени към ProDeploy Enterprise Suite или закупени отделно и са достъпни в два варианта, за да отговорят на нуждите на потребителите.

Изпълнение: Услугите Dell EMC Services могат също да персонализират изпълнението на Cyber Recovery Solution за отчитане на множество допълнителни случаи на употреба. Това може да включва защита на допълнителни технологии на Dell EMC, създавайки подробни операционни процедури и изпълнявайки персонализирани табла за управление и докладване.

Цитат от потребител:

Боб Бендър, СТО, Founders Federal Credit Union

„Финансовите институции са сред най-застрашените организации за кибер атаки и нашата отговорност да осигурим защита на най-високо ниво за нашите потребителите и финансовите активи, които те ни поверяват. Всичко, което се изисква, е едно успешно проникване или шантаж, което да прекъсне сериозно всеки бизнес и ако лошите са достатъчно умни да знаят за вашите архиви, вие оставате без защита. Dell EMC Cyber Recovery помага екипа ми да отдели всичката ни важна информация извън мрежата, даващо ни увереността в нашата бизнес неприкосновеност в случай на най-лошата възможна кибер атака“

Цитат на Анализатор на Индустрията:

Кристоф Бертранд, старши анализатор, ESG 

"Най-ефективните планове за устойчивост при кибер заплаха трябва да включват разпоредби за защита и изолиране на системата за предпазване на данните. Според дизайна системите за защита на данните са проектирани в същите мрежи като производствените системи и следователно са застрашени от потенциална заплаха. Dell EMC предлага интелигентно решение, което използва изолационен Cyber Recovery Vault, заедно с автоматизиран софтуер, помагащ да изолира, анализира и възстанови важни данни на ортанизациите, така че бизнесите да възстановят процесите си в случай на проникване в киберпространството или шантаж."

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.