• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Номер 1 при системите за съхранение, сървърите и виртуализацията = мощни хипер конвергирани устройства и системи

Номер 1 при системите за съхранение, сървърите и виртуализацията = мощни хипер конвергирани устройства и системи

/КРОСС/● Dell EMC разширява портфолиото си от водещи системи за конвергенция VxRail Appliances и хипер конвергентната инфраструктура (HCI) VxRack System 1000, като интегрира високопроизводителни, надеждни, енергийно ефективни, водещи в индустрията PowerEdge сървъри с последните Intel Broadwell платформи
● VxRail Appliances с PowerEdge сървъри увеличават гъвкавостта на хардуера и предлагат по-гранулярна мащабируемост с 250x повече конфигурации, 40% повече CPU производителност за същата цена, 25% по-ниско начално ценово ниво - започвайки от под 45 000 долара - и предлагайки 2x повече съхранение в all-flash нодове
● VxRack System 1000 с PowerEdge сървъри предлагат 2.5x повече капацитет и 40% повече CPU производителност за същата цена

Dell EMC обяви, че разширява портфолиото си от водещи конвергирани системи, като интегрира водещите в индустрията PowerEdge сървъри във VxRail Appliances и VxRack System 1000 хипер конвергирана инфраструктура (HCI), за да отговори на новите нужди на потребление. Притежавайки както изчислителния, така и сторидж слоя на хипер конвергирания стак и имайки обща инжинерингова дейност с VMware, Dell EMC може да достави дори още повече стойност на клиентите си, като представя иновации с по-бърз темп. Веригата на доставки на Dell EMC е от световно ниво и предоставя качество, гъвкавост и бързина и може да предложи нови ценови нива, които позволяват на повече клиенти да се насладят на ползите от HCI. Сега клиентите могат да работят с един единствен доставчик за крайни HCI решения с цялостно обслужване и поддръжка, които осигуряват възможност на бизнеса да расте и предоставят инвестиционна защита при модернизирането на центровете за данни.
"Това, че Dell EMC притежава както изчислителната, така и сторидж порциите от хипер конвергирания стак, е истинска революция за HCI порфолиото," каза Тери МакКлуър, старши анализатор в Enterprise Strategy Group. "Това позволява на компанията да предостави повече избор на клиентите чрез инвестиционна защита, по-бърз процес на иновации и преимущества на веригата за доставки. Бързата интеграция на PowerEdge сървърите във VxRail Appliances и VxRack Systems е сериозен пример за това как в обединението си двете компании предоставят повече стойност и повече избор за клиентите."
Новите VxRail Appliances са базирани на PowerEdge сървъри
Фамилията от продукти VxRail Appliance, единствените в индустрията HCI устройства, специално създадени и напълно оптимизирани за VMware среди, сега имат конфигурации, задвижвани от най-новите Intel Broadwell платформи, VMware vSphere и VMware VSAN технологии и базирани на PowerEdge сървъри. Те пък предлагат с 40% повече производителност при същата цена, по-голяма гъвкавост и мащабируемост и повече конфигурации отпреди, all-flash нодове, оборудвани с 2x повече сторидж и нов модел с 3 нода на цена от входно ниво, който е с 25% по-евтин. Новите типове обеми, с които се справят тези продукти включват:
● Тежки за съхранение обеми включително Big Data Analytics и Microsoft Exchange могат да се възползват от VxRail Appliances, базирани на платформата PowerEdge R730xd, която има сторидж нодове с висока плътност, в комбинация с най-новите процесори на Intel.
● Обеми с тежки графични среди за клиентска виртуализация, които изискват повишени нива на производителност, която може да се открие в последните операционни системи като Microsoft Windows 10, както и приложения за продуктивност и интензивни CAD/CAM приложения. Абсолютно всички, от работещите в сферите на знанието до професионалисти, разработващи мобилни технологии, дизайнери и инженери, ще бъдат облагодетелствани от VxRail с PowerEdge R730 плаформа, включваща GPU ускорение от NVIDIA и AMD, с двойни конфигурации на NVIDIA Tesla M60 с NVIDIA Grid софтуер.
● Среди с отдалечен офис/клонова мрежа могат да се възползват от базовата опция с 3 нода при стартова цена от под 45 000 долара, която позволява на клиентите да внедрят изгодно хипер конвергирана инфраструктура, за да опростят IT мениджмънта на множество отдалечени обекти.
За клиентите, които искат да ускорят срока на внедряване на решение за виртуализация от корпоративен клас, Dell EMC ще предложи нови конфигурации на VxRail Appliances с VMware Horizon. Тези решения са специално оптимизирани за клиентска виртуализация, предоставяйки опростено внедряване и управление, и управление на виртуални работни места. Решението, валидирано от Dell EMC с подкрепата на VMware и NVIDIA, предлага гъвкавост и висока производителност, за да посрещне множество нужди и намалява срока на внедряване след доставката от седмици на дни.
Нова VxRack система, базирана на PowerEdge сървъри
VxRack System 1000, единствената rack-scale хипер конвергирана система с интегрирана Spine-Leaf свързаност и SDN опции, е първият избор на центрове за данни, които изискват както устойчивостта на решенията от корпоративен клас, така и възможността да започнат с малко и да надстройват лесно. Сега базирани на PowerEdge R630 и R730xd сървъри, тези VxRack системи предлагат повече капацитет и 40% повече CPU производителност без да се увеличава цената. С над 20 нови конфигурации, клиентите имат гъвкавостта да добавят според нуждите си конфигурации за тежки изчисления, за тежки обеми за съхранение, както и балансирани конфигурации (и в all-flash, и в хибридните модели) спрямо изискванията на обработваните обеми.
Предимствата на VxRack System all-flash конфигурациите включват:
● По-изгодни all-flash решения, които предлагат 2.5x пъти повече използваем флаш капацитет за цена, подобна на тази на предишните поколения
● Ускорение на приложенията: със SanDisk DAS Cache ускорявате сторидж I/O операциите, намалявайки същевременно латентността, което води до подобрена производителност на I/O-интензивните приложения, като Microsoft SQL OLTP
● Гъвкавост на конфигурацията дава възможност на клиентите да мащабират линейно спрямо изискванията на обемите им, като добавят постепенно конфигурации с висока плътност, с висок обем на съхранение и с нодове за тежки изчислителни задачи
Независимо от конкретния потребителски казус или къде се намира организацията по пътя си към облачните технологии, Dell EMC предлага голямо и постоянно разширяващо се портфолио от устройства (VxRail или XC серия), rack-scale системи, валидирани системи, референтни архитектури и решения, които са оптимизирани както за традиционни обеми работа, така и за облачни обеми, които се обработват в основни или периферни локации на центровете за данни.
Dell Financial Services (DFS) има пълна гама от гъвкави опции за плащане, за да подкрепи клиентите си, където и да се намират те по пътя си към облачните технологии. Независимо дали даден клиент иска да балансира OpEx спрямо CapEx или да определи точния микс от решения, базирани физически в офиса му или извън него, DFS може да предложи варианти - от традиционен лизинг до новото портфолио от OpenScale гъвкави потребителски решения - за да посрещне пълния спектър от потребителски нужди на клиентите на Dell EMC.

Наличност:
VxRack FLEX с PowerEdge-базирани нодове могат да бъдат поръчани още сега, а ще бъдат налични през Q4 2016. VxRack SDDC с PowerEdge-базирани нодове с интегрирани PowerEdge сървъри могат да бъдат поръчани през Q4 2016. VxRail Appliances, интегрирани с PowerEdge сървъри могат да бъдат поръчани и ще бъдат налични през Q4 2016 в повечето основни пазари, а през 2017 г. ще се предлагат в в целия свят. VxRail Appliances, базирани на PowerEdge сървъри с VMware Horizon за клиентска виртуализация ще са налични през декември 2016 г.

Цитат от клиент:
Тод Шарп, старши мрежов инженер, Topgolf
"Екипът ‘Technology Innovation' на Topgolf поддържа приложенията за игра, приложенията на местата за продажби и приложенията на кухните на всикчи 30 Topgolf обекта. Постоянната и непрекъсната работа е критична за приходите ни и за страхотното клиентско преживяване. Ето защо смятаме, че можем да се доверим спокойно на надеждността и на производителността на три-нодовото Dell EMC VxRail устройство за хипер конвергирана инфраструктура. Операциите ни не прекъсват абсолютно никога."


Цитати на партньори:
Джон Фанели, вице-президент "Продукти", NVIDIA
"Високопроизводителните потребители във всяка организация трябва да могат да работят бързо и без компромиси. Графичните процесори на NVIDIA Tesla с NVIDIA GRID софтуер и сървър Dell PowerEdge R730 дават възможност на хората да работят по ресурсоемки приложения и проекти от всяка локация и от множество устройства."

Янбинг Ли, SVP и главен мениджър, Storage & Availability Business Unit, VMware
"VxRail Appliances и VxRack Systems са HCI решения на Dell EMC, които ускоряват внедряването и улесняват управлението на VMware средите за бизнес критични среди на центрове за данни в рамките на хибридния облак (Hybrid Cloud). В основата на тези иновативни Dell EMC HCI решения е VMware vSAN, софтуер от корпоративен клас, който може да започне при малки натоварвания, бидейки внедрен във VMware vSphere Kernel, и лесно управляем чрез VMware vCenter. За повечето от клиентите на VMware (наброяващи 500 000), тези нови Dell EMC HCI продукти, базирани на PowerEdge сървъри, осигуряват начин да се инвестира интелигентно в ИТ с повече изчислителна мощ, по-голяма сторидж плътност и изгодни цени на инфраструктурата."

Цитат на ръководител в Dell EMC:
Чад Сакац, президент, Дивизия "Converged Platforms and Solutions" в Dell EMC
"Като явен пазарен лидер при конвергираната инфраструктура и в областта на HCI, който е най-бързо растящия сегмент, движен от клиентите ни, които модернизират центровете си за данни, ние в Dell EMC сме маниакално фокусирани да продължим да разширяваме нашето HCI портфолио, за да посрещнем повече типове клиентски нужди за клиентски организации с всякакъв размер. С нашите лидерски позиции при PowerEdge сървърите в VxRail Appliances и VxRack Systems, клиентите получават невероятна функционалност и по-изгодни предложения, за да управляват HCI проектите, независимо дали те са в периферията или в ядрото на дейта центъра."

Допълнителни ресурси:

● Блог: "The Power of Dell EMC - Increased Choice, Broader Use Cases, Lower Price Points for Customers"
● ESG whitepaper: Dell EMC: Immediate Synergy for Hyperconverged Customers
● Чуйте още от Чад Сакац във връзка с осъществяването на визията "По-добре заедно"
● Видео: ESG Dell EMC Transformation Comes to Hyper-Converged
● Научете повече за VxRail Hyper-converged Infrastructure
● Поискайте оферта за VxRail Hyper-converged Infrastructure
● Научете още за VxRack System 1000 Hyper-converged Infrastructure
● Купете VxRack System 1000 Hyper-converged Infrastructure
● За новините на Dell EMC, следвайте @DellEMCNews вTwitter; използвайте #DellEMCWorld
● Свържете се с Dell EMC посредством Twitter, Facebook, YouTube, LinkedIn and ECN.
● Виртуално присъствие на Dell EMC World тук: DellEMCWorldLIVE

Dell EMC

Dell EMC, част от Dell Technologies, дава възможност на организациите да модернизират, автоматизират и преобразуват техните дейта центрове, използвайки водещи в индустрията сървъри, системи за съхранение и технологии за защита на данните. Тези продукти са сигурна основа, с която бизнеса може да трансфорима ИТ звената си, създавайки хибриден облак, приложения от облачен тип и решения за управление на големи масиви от данни (big data). Dell EMC обслужва клиентите си в 180 страни - включително и 98% от Fortune 500 компаниите.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.