• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Dell представя новите продукти от серията Precision 3000

Dell представя новите продукти от серията Precision 3000

/КРОСС/ Обобщение на новините:

      Dell представя най-мощния 1U rack (44,5 мм) работен компютър в света, който предоставя безопасен дистанционен достъп, гъвкавост и невероятно изпълнение на задачи на впечатляващо достъпна цена

      Dell подобрява тепърва навлизащите на пазара Dell Precision стационарни работни компютри, за да достигне още повече нуждите на консуматорите, които търсят мощни, компактни и водещи индустрията работни компютри.

      Dell покачват цената и представянето на Dell Precision 5820 стационарни работни компютри с Intel® Core™ и Intel® Xeon® E процесори

Пълна история:

Dell представи най-мощния в света 1U rack работен компютър и няколко нови стационарни поста, създадени да направят възможен достъпа за малки и големи компании до мощни, достъпни и компактни работни компютри, лидери в индустрията.

Направен с оглед на обратната връзка от клиенти, Dell Precision 3930 Rack предоставя мощно представяне в компактен индустриален модел. Късият в дълбочина, с по-добър размер на корпуса, разширен капацитет на температурната амплитуда и други характеристики като прахов филтър и портове за всякакви периферни устройства, които позволяват безпроблемното им интегриране в системи за образна диагностика и индустриални автоматизиращи решения.

С представянето на Intel® Xeon® E процесорите и наскоро обявените осмо поколение Intel® Core™ процесори, компютърната кутия разполага с до 64GB 2666MHz DDR4 памет - с по-нисък волтаж, но по-висока скорост на прехвърляне на данни. В допълнение, процесорът Intel® Xeon® E поддържа и Error Correcting Code.

Компютърът разполага с гъвкавостта да работи с мощност до 250W за двойни графични устройства NVIDIA® Quadro®,  или AMD Radeon™ Pro graphics, както и възможност за увеличаване на паметта с до 24TB. С 3 PCIe разширителни слота, включващ също възможност за допълнителен PCI слот, този компютър извършва много комплексни задачи едновременно и без затруднение.

„Комбинацията на Dell Precision 3930 Rack с процесора Intel Xeon идва с изумително представяне в малък формат при изобилие от данни и графики”, сподели Дженифър Хъфстелър, Вицепрезидент и Генерален директор на Центъра за данни за продуктов маркетинг, Intel Corporation.

Мощно представяне на по-малко площ

Dell целенасочено конструира тези новонавлизащи работни компютри, за да подхрани бъдещето на иновациите през инженерство, наука, математика и други сфери наситени на данни и графики. За да имаш много силна машина, вече не е необходимо да имаш просторно работно място или голям бюджет, което за първи път прави тази технология от висок клас достъпна за много от компаниите и служителите.

                 

Dell Precision 3630 Tower е с 23% по-малък[1] от предното поколение, с по-обширни функции, така че работниците да могат да получат това, което им трябва, независимо от ограниченията, които им поставя работното място. Той също включва гама от лесно-достъпни портове, което прави включването на множество външни устройства за данни, устройства за съхранение и още много. Тъй като работниците често създават IP, Dell ще добави и опционален Smart четец на карти (CAC/PIV), който да обезопаси работата със секретни данни.

Той може да е малък като размер, но е голям по мощност – идеален за създаване и за наслаждаване на изживявания от виртуална реалност и други задачи, които изискват много ресурс. Има още и осмо поколение Intel® Core™ и нов професионален Xeon® E процесор с по-бърза скорост на паметта с до 2666MHz 64GB и поддържащ до 225W от NVIDIA Quadro и AMD Radeon Pro графични устройства.

Dell Precision 3630 Tower предлага решения за съхранение, които могат да се разрастват лесно, включващо SATA и PCIe NVMe SSD, които могат да бъдат конфигурирани за до 14 TB с поддръжка на RAIDt.

Новият Dell Precision 3430 Small Form Factor Tower пасва перфектно на много от потребителите, които използват работни компютри, предлагащ много от ползите на Precision 3630, но в още по-малък формат и с до 55W графична поддръжка. Мястото му за съхранение може да се разшири с до 6TB с помощта на RAID.

Dell представи и поддръжка за новия Intel® Xeon® E процесор, които вече са достъпни на Dell Precision 5820 Tower. Тя ще осигури още по-голяма сигурност за новите компютри на много по-достъпна цена за потребителите.

Добавянето на Intel® OptaneTM памет към продуктите от серията Dell Precision 3000, поддържа бързината на компютъра висока, а цената на капацитета за съхранение ниска. Потребителите могат да очакват същото вградено качество и сигурност като на цялата серия Dell Precision. Dell продължават да правят партньорства с доставчици на приложения за ISV сертификати и работните станции на Dell предлагат функции като Dell’s Reliable Memory Technology Pro  (с ECC памет), за да защитават работата ви от сривове в системата чрез картографиране на всички лоши паметни локации и Dell Precision Optimizer AI software, който оптимизира системата ви автоматично, за да могат приложенията да вървят още по-бързо. Например, Dell Precision Optimizer Premium с технология базирана на изкуствения интелект може да подобри представянето на инженерни апликации с до 552%.[2]

„Потребители в сферите на Машинното инженерство и производство, както и в Медията и развлечения, но и много други, се доверяват на работните станции на Dell, които да им осигурят най-добро изпълнение на задачи, при огромното работното натоварване, с което разполагат. Но навлизайки в новата ера на работните станции, мощността се превръща в неизменна част и се говори за концентриран работен поток в още по-малка кутия. Dell е начело по този еволюционен път с навлизащите на пазара работни компютри, направени така че да предоставят най-доброто представяне, заемайки осезаемо по-малко място“, каза Рахул Тику, Вице-президент и генерален директор на Dell Precision.


[1] Според сравнения между различните поколения, изготвени вътрешно, Юли 2018

[2]Базирани на вътрешно тестване в Дел, Май 2018, използвайки SPECapc PTC Creo 3.0 бенчмарк, сравняващ Dell Precision 3630 и Dell Precision Optimizer Premium с AI оптимизация срещу същата система с фабрични настройки. Реалната производителност зависи от конфигурацията, начина на употреба и производствени вариации.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.