• 30 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2877
  •  CHF / BGN 2.0006
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Новаторските настолни компютри от Dell са удоволствие за сетивата със зашеметяващата си картина и звук

Новаторските настолни компютри от Dell са удоволствие за сетивата със зашеметяващата си картина и звук

/КРОСС/ По време на тазгодишното изложение за потребителска електроника Consumer Electronics Show (CES), Dell показа серия от иновации на световно ниво, които са революционни за света на персоналните компютри. Цялото портфолио от настолни компютри на Dell е с Windows 10 и нови 7-мо поколение Intel® Core™ процесори, които помагат на хората да увеличат продуктивността и креативността си, същевременно наслаждавайки се на ултра реалистична картина.

Dell Canvas – Работа със скоростта на мисълта

Това, което Dell започна като проект с името smart desk concept през 2014 г. се разви в концепцията Dell Canvas нова категория технология за смарт работно пространство, което позволява на разработчици и дизайнери да разгърнат творческите си идеи. 27-инчовото QHD смарт работно пространство може да се използва под ъгъл или разположено хоризонтално върху бюро, за да могат професионалистите да създават и предават мислите си по един естествен начин, както биха го правили с молив и хартия. Така например, използвайки движения на пръстите, дигитален стилус и тотеми, Dell Canvas превръща рисунките в част от дигиталния процес по създаване на съдържание и подобрява сътрудничеството между хората от екипа. Разработен в сътрудничество с Microsoft Corp. и задвижван от всяко Windows 10 устройство, Dell Canvas се интегрира безпроблемно със софтуерни решения от производители като Adobe, Autodesk, AVID, Dassault Systems, SolidWorks и Microsoft, за да даде на всички потребители свобода на творческия размах.

Най-добрият стана още по-добър – XPS 13 добавя конвертируем модел; XPS 15 става по-мощен

Dell XPS е марката, спечелила най-много продуктови награди в историята на Dell. Надграждайки върху този успех, Dell прибавя новият XPS 13 2-в-1, най-малкото в света 13-инчово 2-в-1 устройство¹. То предлага 360-градусова панта, която позволява множество опции за работа, използвайки Continuum, до 15  часа живот на батерията² и кристална картина със страхотен QHD+ (5,7M пиксела) InfinityEdge сензорен дисплей още едно нововъведение за пазара на 2-в-1 устройства. Дизайнът без вентилатор допринася за тихата работа на устройството, а бързият SSD диск за секунди активира устройството за незабавна работа. За бизнес клиентите 2-в-1 устройството XPS 13 може да бъде конфигурирано със 7-мо поколение Intel® Core™ vPro™ процесори и Dell BIOS, както и със софтуер за управление и всичко това, поддържано от глобалните ProSupport услуги на Dell.

Dell също обновява и XPS 15 – най-малкият 15,6-инчов лаптоп  на планетата ¹ - със 7-мо поколение Intel® Core™ процесори, NVIDIA Pascal™ архитектура - GeForce GTX 1050 графичен процесор и пръстов четец, за улеснено отключване на устройството посредством Windows Hello, само с плъзване на пръст върху устройството.

XPS & Precision AIO устройства – най-доброто качество на звука при all-in-one компютрите

Някои All-in-One (AIO) компютри на пазара днес внедряват аудио технологии, просто като добавка към продукта. Създадени в сътрудничество с Джак Джоузеф Пуиг, носител на Grammy™, продуцент и директор по иновациите в Waves Audio, новият XPS 27 AIO и вариацията му насочена към бизнеса под името Precision, пренасят звукоизвличането на едно съвсем ново ниво, с вградени технологии, които преди изискваха външен саунд бар. С вградено high-fidelity аудио с пълен честотен обхват, те предоставят най-добрия звук, който някой е предлагал при AIO устройства, с 10 високоговорителя, излъчващи 50W на канал. Картината е също толкова внушителна – с 4K Ultra HD (3840 x 2160) edge-to-edge сензорен дисплей, поддържащ 100% от Adobe RGB цветовата палитра. AIO  устройството Precision предлага повече опции за производителност с Intel® Xeon® процесори, AMD Radeon™ Pro графичен процесор, който може да поддържа приложения за виртуална реалност. Precision гарантира и изключителна надеждност благодарение на ISV сертификати за топ програми като AVID и SolidWorks, както и водещи софтуерни продукти да сигурност и управление.

Първата съвместима с VR мобилна работна станция на Dell затвърждава Dell като водещ авторитет при компютрите, поддържащи виртуална реалност

Dell е световен лидер във виртуалната реалност (VR), предлагащ най-много опции на пазара за компютри, включително XPS, Alienware и Precision, с поддръжка на Oculus и HTC комплекти за виртуална реалност. С нарастващата популярност на виртуалната реалност се отварят възможности и се създава търсене за създатели на VR съдържание. За всички тях е мобилната работна станция Dell Precision 7720 първата съвместима с VR мобилна работна станция, създадена специално за правене на VR съдържание. Това е най-мощната мобилна работна станция на  Dell, благодарение на най-новите Intel® Core™ процесори от 7-мо поколение, Intel® Xeon® процесори и NVIDIA Pascal™ Quadro професионален графичен процесор. И тъй като работната станция е мобилна, сега създателите на VR съдържание могат да работят от всяка точка на света, за да преоткриват постоянно своето вдъхновение.

5K е толкова остаряло … Dell затвърждава лидерството си при дисплеите с UltraSharp 32 Ultra HD 8K монитор

UltraSharp 32 Ultra HD 8K мониторът на Dell е първият в света 32-инчов дисплей с резолюция 8К. Той може да предаде повече от 1 милиард цвята при резолюция от 33,2 милиона пиксела, 100% покритие на палитрите Adobe RGB и sRGB и безпрецедентна плътност от 280 пиксела на инч (280 ppi) това е четири пъти повече съдържание от Ultra HD 4K резолюцията и 16 пъти повече от Full HD. Мониторите, предлагащи това изключително ниво резолюция и Dell PremierColor чистота и градация са с важно приложение в сфери, където дълбочината на изображенията е критична. Примерни приложения на тази технология са в индустриите, които са и първи потребители на този монитор индустрията за редакцията на снимки и видео, медицината и диагностичните проучвания, както и индустрията за разкриване на находища на петрол и газ. Освен това почти невидимата рамка на този дисплей предоставя на клиентите 32 инча видимо пространство при добра компактност.

Освен това, Dell обяви и няколко нови монитора с новата си HDR функционалност ³, която подобрява визуалното преживяване чрез по-широка гама от цветове за изключително живи изображения, по-голямо яснота с живи текстури и повишен контраст, за предаване на множество естествени оттенъци и нюанси. Новите монитори с HDR функционалност са: мониторът Dell 27 Ultrathin със съвременен дизайн и най-тънкия профил в света в този клас, InfinityEdge дисплеят с Quad HD технология и USB Type-C свързаност, както и Dell 24 и 27 InfinityEdge мониторите, които също имат двойни 6W външни говорители, професионално настроени от Waves Maxx Audio.

Dell обновява устройствата за крайни потребители и за бизнеса

Продуктовите фамилии на Dell за крайни потребители XPS, Inspiron и Alienware, както и бизнес линиите OptiPlex, Latitude и Precision са обновени със 7-мо поколение Intel® Core™ процесори, USB-C с Thunderbolt™ 3 опции за свързаност и обновени графични процесори от NVIDIA и AMD. Dell също обновява и гамата си от монитори, продължавайки да доминира в сегмента за дисплеи на световно ниво.

Продуктите за бизнеса също интегрират 7-мо поколение Intel® Core™ vPro™ и Xeon® процесори, нов ултра тънък ноутбук и 2-в-1 устройства designs, отразявайки клиентското търсене за тънки и леки професионални продукти, които не правят компромис с продуктивността, надеждността и управлението. Така например, Dell разширява лидерството си при работните станции с Precision 5520 – най-леката в света 15-инчова мобилна работна станция и предпочитан продукт сред професионалистите с творчески професии. Серията от ултрабуци Latitude 7000 Series Ultrabooks™ и получилата награди 12-инчова серия от 2-в-1 устройства Latitude 5000 Series са също прибавени към новата гама продукти. Това 2-в-1 устройство тежи по-малко от килограм, има уникална стойка, която се разпъва до 150 градуса, за множество ъгли на гледане и разполага с множество опции за свързаност.

За любителите на настолни машини, които искат да спестят място, Dell предлага изцяло нова концепция за настолен компютър с новия OptiPlex 5250 AIO и обновена линия от OptiPlex малки- и микро-размерни десктопи. Тези изтънчени предложения имат пълната функционалност и производителност на настолни машини, но в компактно шаси, което може да бъде монтирано зад съответните дисплеи чрез иновативни AIO поставки или пък под масата, за да се спести място на бюрото. Перфектни за съчетаване с настолни компютри или лаптопи, новите монитори включват Dell 24 монитор за Видео Конференции, който има две-мегапикселова Full HD IR камера с капак за закриване, микрофон за изолиране на външен шум и двойни вградени 5W говорители. Компанията предлага на пазара и мониторът Dell 24 Touch. Кликнете тук за повече информация относно пълната гама от монитори.

Асоциацията за Потребителска Електроника (Consumer Electronics Association) удостои иновациите  на Dell с наградите за иновации на CES 2017

·         Dell Canvas (Почетна награда в категорията „Технологии за по-добър свят“)

·         Dell XPS 13 2-in-1 (Почетна награда в категорията „Компютърен хардуер и компоненти)

·         Dell XPS 27 AIO (Почетна награда в категорията „Компютърен хардуер и компоненти)

·         Dell Latitude 5285 2-в-1 (Почетна награда в категорията „Компютърен хардуер и компоненти)

·         Dell 27 ултра тънък монитор S2718D (Почетна награда в категорията „Компютърна периферия)

·         Dell Alienware 17 с Tobii технология за проследяване на погледа (Почетна награда в категорията „Гейминг)

·         Dell Premier безжична клавиатура и мишка KM717 (Почетна награда в категорията „Компютърни аксесоари)

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.