• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Dell прави най-сигурните персонални компютри в индустрията

Dell прави най-сигурните персонални компютри в индустрията

/КРОСС/ Dell обяви, че Dell Data Protection | Endpoint Security Suite Enterprise вече е налична, като интегрира Cylance технология, използвайки изкуствен интелект и машинно обучение за проактивно предотвратяване на усъвършенствани устойчиви заплахи и зловреден софтуер. Като част от това решение, Dell представи също и ново решение за BIOS проверка след зареждане, за комерсиални компютри на Dell, което дава възможност на клиентите да бъдат сигурни, че тяхното устройство остава незасегнато от зловреден софтуер по време на процеса на зареждане. Това решение за BIOS проверка след зареждане ще се интегрира в комерсиалните компютри на Dell чрез закупуването на лиценз за Dell Data Protection | Endpoint Security Suite Enterprise.

Новата BIOS проверка използва защитена облачна среда, за да изпита и сравни индивидуално BIOS изображение с официалните измервания, направени в BIOS лабораторията на Dell. Чрез провеждането на това изпитване в среда извън устройството, потребителите могат да бъдат сигурни, че изображението след зареждане не е изложено на риск, тъй като изпитването се провежда в защитена облачна платформа, а не в потенциално заразено устройство. Проверката помага за разширяване на защитата в рамките на целия жизнен цикъл на устройството и предоставя по-добра видимост за администраторите, които искат да спрат зловредни BIOS атаки.

Тази функция за BIOS проверка, първоначално ще бъде налична за гамата търговски компютри на Dell с 6-то поколение Intel чипсет, която включва получилото широко одобрение портфолио с Latitude компютри, което беше наскоро представено на CES, както и избрани компютри от сериите Dell Precision, OptiPlex и XPS и таблетите Dell Venue Pro. С тази функционалност Dell засилва способността си да предоставя най-сигурните комерсиални компютри в индустрията към момента, с най-добрите в своя клас решения за endpoint компютърна сигурност от пакета Dell Data Protection, включително цялостно криптиране, усъвършенствано удостоверяване и премиум защита от зловреден софтуер, от един източник, а сега и BIOS проверка.

Dell Data Protection | Endpoint Security Suite Enterprise е единственият пакет за endpoint сигурност наличен към момента, който интегрира Cylance технология, използваща изкуствен интелект за защита срещу усъвършенствани устойчиви заплахи и зловреден софтуер, включително нулев ден атаки и целенасочени атаки като спиър фишинг и рансъмуер. Според тестове на Cylance, новото решение предлага значително по-високо ниво на защита, спиращо 99 процента от зловредния софтуер и усъвършенстваните устойчиви заплахи, много над средната оценка на ефикасността от 50 процента за много традиционни антивирусни решения .

Новият Endpoint Security Suite Enterprise е единственото решение, което опростява endpoint сигурността и съответствието за претоварените ИТ отдели, така че да могат да се фокусират върху предоставянето на мобилност и продуктивност на крайните потребители. Основните предимства включват:
• Без подписи: Усъвършенстваната технология за защита от заплахи се базира на изкуствен интелект и динамични математически модели с минимални неверни положителни резултати, елиминирайки нуждата от постоянни актуализации на подписите.
• Консолидирано управление и съответствие: Endpoint Security Suite Enterprise свежда до минимум времето и ресурсите, необходими за управлението на endpoint сигурността, като позволява на компаниите да управляват от разстояние всички компоненти, използвайки единична, неразрушима конзола, която включва консолидирани доклади за статут и съответствие. Отговаря също на стандартите за съответствие в индустрията, на изискванията на PCI DSS, HIPAA HITECH и Microsoft за антивирусни и антизловредни решения.
• Проактивно предпазване: Предпазването от зловреден софтуер значително понижава разходите за възстановяване и принудителното бездействие на служителите, свързано с изтриване на диска, реимиджинг на хард диска и преинсталиране на оперативната система и приложния софтуер.
• Повишена производителност и сигурност: Endpoint Security Suite Enterprise използва само част от ресурсите на системата, като CPU или памет, свързани с антивирусните и традиционните решения за зловреден софтуер. Локално откриване без необходимост от постоянна връзка с облака гарантира, че мобилните работници могат да работят където и когато искат без да се притесняват.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.