• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Dell представи на IFA 2018 иновативни устройства за консуматори и малки бизнеси

Dell представи на IFA 2018 иновативни устройства за консуматори и малки бизнеси

/КРОСС/ Направо от Gamescom 2018, където Dell обявиха новите 24 и 27 инчови игрални монитори и обновлението на техните Alienware стационарни компютри, вълнението продължава на IFA 2018. Dell обявява нов сет от иновативни устройства, които да подобрят компютърното изживяване за всеки консуматор, мобилен професионалист и собственик на разрастващ се малък бизнес. Новото и по-добро портфолио е направено в комбинация на изчистен дизайн, висококачествени материали и невероятно изпълнение на задачи с цел да предостави устройство за всяка нужда и потребител.
Представящи ново портфолио Inspiron 2-в-1 и лаптопи, както и първия най-високо качествен Inspiron Chromebook, тези устройства съчетват красив дизайн и невероятно изпълнение в класическата линия компютри на Dell, за да предоставят опция за всеки консуматор. В допълнение, Dell затвърждава лидерската си позиция при мониторите с невероятен нов Dell 27 USB-C супер тънък монитор - функционален и естетически издържан. С пускането на множестовото нови лаптопи Vostro, позволяват по-висока продуктивност и поставят на преден план сигурността за малките бизнеси, разполагащи също с подобрения към печелилата много награди XPS серия на Dell, с което те продължават да показват иновативност и желание да увеличат възможностите на амбициозните си потребители и малки бизнеси на изложението IFA 2018.

Dell са посветени на това да предлагат добре обмислени и изпипани продукти, а истински всепоглъщащото кино изживяване на домашния компютър продължава с това ново поколение продукти. Лансиран на CES 2018, Dell Cinema е комбинация от няколко иновативни технологии, всички работещи заедно, за да предоставят на зрителя всепоглъщащо, пленително изживяване от удобството на собствените им компютри. Dell Cinema е достъпен на всички компютри в портфолиото на XPS и на новите Inspiron от тази есен.

Клиентските компютри на Dell, както и тези за малкия бизес идват с Dell Mobile Connect, което позволява на потребителите безжичен достъп до техните смартфони през компютъра Dell. Повече от 10 милиона телефонни обаждания и съобщения са осъществени през платформата Dell Mobile Connect от януари 2018. Тази есен, софтуера ще изненада с още по-добра синхронизация на iPhone с компютър чрез известия за iOS апликации, а не само съобщения и обаждания, както до сега. Например съобщения в WhatsApp, напомняния в календара и много други функции ще бъдат достъпни на компютрите Dell, чрез Dell Mobile Connect.

"Вълнуваме се, че ще бъдем на IFA отново тази година, за да покажем технологичните иновации, които подобряват компютърното преживяване на потребителите, "казва Рей Уах, старши Вице-Президент и Главен управител на отдел „Клиенти и Малък бизнес" в Dell. "Инвестираме в съставянето на ново портфолио от общодостъпни лаптопи и 2-в-1 с красив дизайн, материали от най-високо качество и детайлни характеристики, доказателство за отдадеността ни да предоставяме качествени устройства, с които да се гордее всеки, който ги притежава."
Inspiron 7000 2-в-1 съчетават добро представяне с невероятен дизайн

Новото семейство на Inspiron 7000 2-в-1 предоставя изтънченост с красивия си изчистен метален корпус, с мекота на допира и лек дизайн. Достъпен в 13, 15 и 17 инча, предимствата на компютрите 2-в-1 са техните характеристики, включващи 8-мо поколение процесори от U серията на Intel, с възможност за 4k UHD екран, а и топлинен поток, който премахва топлия въздух, дори от скрити места, което увеличава доброто представяне на компютъра и осигурява приятно изживяване при по-дълга работа на него. 13 и 15 инчовите версии имат тристранни плитки рамки, с 2.7мм умалена уебкамера, която прави снимки от много високо качество, дори при слаба светлина, благодарение на технологията Temporal Noise Reduction - първата USB камера адаптирана за компютър, която използва тази технология*. В допълнение, 15 и 17 инчовите версии предлагат като възможност да се добави NVIDIA® GeForce® MX150, за да подобри графиките още повече, както и Intel® OptaneTM памет, за да подобри представянето на процесора. Тези продукти ще са достъпни в Amazon Alexa, когато характеристиката стане достъпна. Това ще позволи на потребителите да съставят списъци, да си слагат напомняния, да проверяват прогнозата за времето, да слушат музика, да управляват срещите си и още много - всичко само с гласова команда.

Inspiron 5000 2-в-1 и лаптопи - гъвкавост и функционалност на невероятна цена

Продуктите в новата серия Inspiron 5000, ще включват нови процесори 8-мо поколение от U серията на Intel. Inspiron 14 5000 2-в-1 може да се похвали с много от най-добрите подобрения на Серия 7000, включително коригиране на температурата и тънка рамка. Двете версии, 5481 и 5482, предлагат свобода, гъвкавост и качество, които да задоволят различните нужди на днешните потребители. 5482 2-в-1 съдържа USB вход Type-CTM, който позволява кабелно свързване със стандарт за пръв път използван в серията Inspiron 5000, както и възможност за графична карта NVIDIA® GeForce® MX130. Заедно с това, 5481 2-в-1 разполага с надеждни характеристики на фантастична цена, включително HDMI вход, четец за SD карти, 2 входа USB 3.1 Gen 1 и един USB 2.0 за лесно свързване, както и опция за Windows 10 в режим S, в някои региони.

Inspiron 15 5000 notebook

Новият Inspiron 15 5000 (5580) е достъпен в разнообразие от богати и изтънчени цветове и с двустранна тънка рамка за още по-стилна визия. USB вход Type-CTM позволява лесното свързване на кабели, разполага и с възможност за четец на пръстов отпечатък на бутона за включване. Този продукт има още цяла гама от невероятни характеристики, сред които до 32GB DDR4 памет, разнообразие от опции за съхранение, включително SSD и твърди дискове, опционална графична карта NVIDIA® GeForce® MX150 Graphics, както и осветена клавиатура.


Dell представя първия си висок клас клиентски Chromebook

Dell подобрява линията на Inspiron с висок клас Chromebook, Dell Inspiron Chromebook 14 2-в-1. Направен е за клиенти, които искат високо качество 2-в-1 преносим компютър, с висок клас характеристики, добре обмислен дизайн, широк 14-инчов FHD IPS дисплей и безпроблемна интеграция на Google апликации и екосистема. Металическият дизайн и скосеният и плитък екран предоставят безупречна визия и компактен размер, които улесняват преносимостта заедно с 10-часовия живот на батерията. 8-мото поколение процесор Intel® CoreTM i3-8130U CPU и до 128GB налична eMMC памет, осигуряват бързо представяне, докато USB вход Type-C и стандартната осветена клавиатура и EMR химикалка с pen със свой собствен слот за съхранение, доставят невероятно удобство. Chrome OS е съчетание между скорост, семплост и сигурност, а достъпът до милиони приложения на Android през Google Play прави новия Inspiron Chromebook 14 2-в-1 стилен и мощен и дава на потребителите гъвкавост и продуктивност.

XPS 13 - подобрения в серията

Знаменитата XPS 13 серия на Dell, с най-малкия 13-инчов лаптоп и най-мощен в неговия клас, ще въведат нов процесор от 8-мо поколение - Intel 8th Gen i3, който е по-лесно достъпен вариант за потребителите. А XPS 13 Developer Edition сега е достъпна с Ubuntu 18.04 LTS (дългосрочно съдействие), подобрение, което предоставя помощ за 5 години, за разлика от предишни версии, когато е било за 9 месеца. В допълнение, най-малкият 13-инчов 2-в-1 - XPS 13 2-в-1, сега предлага последния 8-мо поколение Intel процесор. 2-в-1 предлага режим Dynamic Power, за да извлече, колкото може повече от представянето на процесора, както и до 15 часа издръжливост на батерията и невероятно качество на картината с UltraSharp QHD+ InfinityEdge дисплей с докосване.

Vostro 14 и 15 5000 лаптопи за растежа на малкия бизнес

Dell никога не забравя корените си на малък бизнес. Основан в общежитието на Майкъл Дел преди повече от 30 години, Dell са посветени да осигурят правилната технология за малкия бизнес подкрепяйки ги с правилните съветници.

Dell продължава да разширява линията Vostro с новия Vostro 14 и 15 5000 лаптопи, предоставящи продуктивност и сигурност за малкия бизнес, включително 8-мо поколение Intel процесори, USB вход Type-CTM, който позволява лесно кабелно свързване, влизане с пръстов отпечатък и двустранна плитка рамка на дисплея, което позволява концентрация на екрана за фокусиране върху задачата. Направен за нуждите на публиката, новите лаптопи Vostro предлагат още хардуер TPM (Trusted Platform Module) 2.0*, който предоставя защита при търговия и място за съхранение на секретни кодове, за потвърждение на устройството и Bitlocker за съставянето на настройки за сигурност. Съчетан с Peak Shift, който намалява използваната енергия като автоматично превключва системата на захранване от батерията, през определени моменти от деня. Тези прости, но ключови характеристики, помагат на малкия бизнес да работи ефикасно и плавно.

Dell 27 USB-C супер тънък монитор - перфектен от всеки ъгъл

Продължавайки да води в индустрията на стационарните компютри, Dell показва най-новия член на супер тънкото си семейство, с най-яркия в неговия клас ултра тънък монитор - 27" USB-C ultrathin monitor*. Включващ до 600 нита яркост, Dell 27 USB-C Ultrathin (S2719DC) е HDR монитор от висок клас със сертифициран VESA дисплей HDR 600 и интегриран Corning IrisTM Glass light-guide plate (LGP) технология. Той е екипиран с USB вход Type-C, който излъчва видео, данни и зарежда, всичко от един и същи изход, предлагащ решение с един единствен кабел и без страничен шум. Изчистеният дизайн е невероятно тънък от всички ъгли, с профил от 5.5 мм, което го прави перфектен за работното място и в дома, за да създаде естетически красива среда. С минималистичния си InfinityEdge дизайн и гладко шаси от сребърен сатенен завършек, S2719DC предоставя усещане за безвремие и високо качество. Насладете се на невероятно реалистичните изображения на ултра тънкия дисплей, с несравнима яснота, жизнен контраст и дълбочина на цветовете.

В допълнение, Dell представя нова линия SE монитори, с ключови характеристики за ежедневна употреба. Новите FHD монитори (SE2219H, SE2419H и SE2719H) са тънки и са достъпни в 21.5, 23.8 и 27 инча. С IPS панел, можете да се насладите на плътността и точността на цветовете независимо от ъгъла на гледане. SE мониторите разполагат с технология, която ограничава примигването и ниска светлинност и са разположени върху компактна основа, спестяваща място. След представянето на мониторите SE, сега Dell разполага с напълно обновена гама.

"Предизвикателство в компютърната индустрия беше създаването на компютър, който съчетава иновация с качествени фактори, материали и характеристики на достъпна цена за всеки тип публика. За да успее в конкурентната среда на индустрията, всяка компания трябва да предостави дизайн от високо качество и иновации за широката публика.", споделя Марибел Лопез, основатор и анализатор в Maribel Research. "Разширеното клиентското портфолио на Dell, представено на IFA доказва стремежа им да създават устройства, които да отговарят на нуждите на всеки потребител."

Завещание за добро

Dell вярва, че технологията има движеща роля в развитието на човечеството. Тя и експертизата могат да се използват там, където ще донесат най-много ползи за хората и планетата. Като част от тази философия, Dell представя принципите си за „Кръгова икономика", изключвайки от дизайните си нефункционални елементи и превръщайки „отпадъка" в ценен ресурс.

В Индия, замърсяването на въздуха е твърде високо през последните години. Качеството на въздуха в Делхи през ноември месец 2017 е било сравнено с дима от 50 цигари на ден. За да се пребори с това, Dell сключва партньорство със стартъп в Индия - Chakr Innovation, който да събира катрана от дизелните двигатели и да ги превръща в мастило за печатане по пакетите на стоки в Индия. От тогава насам Dell са изпратили приблизително 150,000 кутии напечатани с това мастило.

Като част от политиката Завещание за добро, Dell обещава да превърне опаковките си в 100% по-екосъобразни до 2020. По-голямата част от компютрите в портфолиото на XPS вече се пакетират в рециклирана пластмаса и планът е това да се приложи и в другите линии. Същевременно, Dell стават екосъобразни като намаляват употребата на пластмаса в офисите си по цял свят. Dell са посветени да използват знанията и технологиите си, за да помагат за разрешаването на световни проблеми като замърсяването на океаните, което също е включено в IFA тази година.

Присъединете се към Dell на IFA 2018

Dell са домакини на интерактивна арт-галерия, показваща иновативните клиентски компютри, всичко за малкия бизнес, красиви екрани и компактни компютри за игра. Изживейте Dell Cinema, чрез гамата лаптопи, светлинна инсталация и драматично цветово изживяване; вижте рециклируемите пластмасови инсталации, показващи стремежа на Dell да намали пластмасата; посетете кафето на Dell за малкия бизнес за кафе, изкуство и технологични съвети. И за игрално и VR преживяване, пробвайте уменията си на симулатор със състезателна кола McLaren, Beat Saber VR и Dauntless, всичките поддържани от Alienware и Dell G серии.

#DellExperience (Преживяването Dell) се намира на щанд 101 в зала 16 и е открито за пресата и анализатори от 29 до 30 август и за всички с IFA баджове между 31 август и 5 септември от 10 до 17 часа. Последвайте #IFA18 и #DellExperience за новини и новости за Dell от IFA.

Достъпност:
Inspiron 7000 2-в-1 ще са достъпни от 2 октомври, започващи на цени от $879.99 (13-инча), $849.99 (15-инча) и $1,099.99 (17-инча).
Inspiron 5000 2-в-1 (5482) ще е достъпен от 2 октомври, започващ на цени от $599.99.
Inspiron 5000 2-в-1 (5481) ще е достъпен от 2 октомври, започващ на цени от $459.99.
Inspiron 15 5000 (5580) ще е достъпен от 7 октомври, започващ на цени от $655.98.
Inspiron Chromebook 14 2-в-1 ще е достъпен от 23 октомври, започващ на цени от t $599.
Vostro 5481 ще е достъпен от 2 януари 2019, започващ на цени от $669.
Vostro 5581 ще е достъпен от 9 ноември, започващ на цени от $579.
Dell 27 USB-C Ultrathin монитор ще е достъпен от 21 август, започващ на цени от $549.99.
Dell 22/24/27 SE ще е достъпен от 25 септември, започващ на цени от $169.99 (22"), $199.99 (24") и $249.99 (27").
XPS 13 с i3 ще е достъпен от 28 август, започващ на цени от $899.99.
XPS 13 2-в-1 с Intel 8мо поколение процесор ще е достъпен в САЩ от 11 септември, започващ на цени от $999.99.
XPS 13 Developer Edition с Ubuntu 18.04 LTS скоро ще бъде достъпен в Европа
Dell Mobile Connect ще бъде достъпен безплатно през есента на 2018, на всички клиентски Windows 10 XPS, Inspiron, Vostro, и Alienware компютри купени след януари 2018.

Допълнителни източници:

Свържете се с Dell в Twitter, Facebook, YouTube и LinkedIn
Следете последните новини вTwitter на @Dell или @DellEMCNews

За Dell Inc.

С печелещи награди десктопи, лаптопи, 2-в-1 продукти и тънки стационарни компютри, мощни работни станции и подсилени устройства, подходящи за специална среда, монитори, както и пълна гама от услуги и решения за сигурност, Dell осигуряват на съвременните служители и потребители това, от което се нуждаят, за да могат сигурно да се свързват, произвеждат и сътрудничат отвсякъде и по всяко време. Dell, като част от Dell Technologies, се стремят услугите им да достигнат до всички потребители, както и до малки и големи организации в 180 държави по света.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.