• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Ален Делон: Харесват ме или не, но никой не може да оспорва кариерата ми

 Ален Делон: Харесват ме или не, но никой не може да оспорва кариерата ми

/КРОСС/ Ален Делон отговори на вълната от критики срещу него след стана ясно, че ще му бъде присъдена почетна награда на фестивала в Кан."Харесват ме или не, но никой не може да оспорва кариерата ми", каза звездата, оказала се в в центъра на скандал на започналия престижен кинофестивал, предаде БНТ.

Ален Делон ще получи почетната "Златна палма" за творчеството си, но петиция с хиляди подписи призовава организаторите да преосмислят решението. В петицията, критиците на Делон го наричат "расист, хомофоб и женомразец".

На 83 години френската кинозвезда е под прицела на движението "Жени и Холивуд", които го обвиняват в насилие срещу жени. 17 000 подписа са против награждаването на Делон. Протестът е и заради изказвания на актьора срещу нежния пол, хомосексуалистите и имигрантите. В Кан бяха принудени да дадат обяснение.

"Не връчваме на Ален Делон Нобел за мир, а почетна Златна палма за актьорската му кариера. Делон е казвал неща и има право да изразява мнения, с които аз лично не съм съгласен", каза Тиери Фремо - директор на кинофестивала в Кан. Делон беше нападнат от движението и заради признание, че е удрял жени. "Плесницата мачистко поведение ли е?", пита той в интервю от миналата година и отговаря: "Да, трябва да съм бил мачо, но и аз съм получавал плесници от жени." Делон беше нападнат от движението и заради признание, че е удрял жени. "Плесницата мачистко поведение ли е?", пита той в интервю от миналата година и отговаря: "Да, трябва да съм бил мачо, но и аз съм получавал плесници от жени."

Потърсен по телефона във връзка с петицията, секс символът на френското кино уточни, че не се интересува от гей бракове, но повтори позицията си, че е против осиновяване от тях. Целта на петицията срещу него е събирането на 19 000 подписа.

Самураят на френското кино се чуди, защо тя се е появила точно сега. Делон казва още, че никой не може да оспори кариерата му, независимо дали го харесва.

Звездата от "Гепардът" ще бъде награден в неделя.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Величието на Ален Делон го помним няколко поколения, ще остане и за бъдещите поколения чрез филмите му, а всичко друго е суета - идва и отминава без следа...

16.05.2019 10:24:43

Анонимен

Велик!

16.05.2019 08:37:58

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.