• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8354
  •  GBP / BGN 2.2901
  •  CHF / BGN 2.0111
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 26°C

Бивш депутат от ДПС подари джип на активистка от Исперих

Бивш депутат от ДПС подари джип на активистка от Исперих

/КРОСС/ Отлъченият от парламентарната група на ДПС депутат Гюнай Хюсмен разигра джип на томбола в родния си град Исперих. Наградата джип Рейндж Роувър, модел 2005 година с всички екстри и пълен резервоар спечели 44-годишната Ниргюл Мустафа, която работи в кметството на село Бърдоква като прислужница.
В томболата участваха над 150 души, които са участвали в предизборната кампания на ДПС. Лотарията бе проведена в присъствието на нотариус Радомир Александров.
По време на кампанията за парламентарните избори Ниргюл е била член на секционна комисия в селото си. Мъжът й Махмуд е автобусен шофьор, а самата късметлийка няма шофьорска книжка.
Пред медиите Гюнай Хюсмен заяви, че е в хода на предизборната кампанията, която му отреди възможността и той самия да стане депутат, е дал обещание да даде шанса на всеки един партиен активист да спечели колата, заради работата си за ДПС. „Изпълнявам едно от обещанията, които съм дал пред избирателите. Казах, че ако стана депутат, още с първата заплата ще купя и подаря кола на един от работилите за партията. Ето днес, не с една, а с две заплати и малко от горе изпълнявам дадената дума. Жеста ми не е ирония към изключването ми от парламентарната група на ДПС." - допълни Хюсмен, който бе отстранен от партията на Доган, след като не спази указание и се възползва от преференциален вот. Заради това му деяние извън парламента остана д-р Нигяр Джафер.
Ниргюл и Махмуд бяха видимо щастливи от добрия късмет и начина, по който започва 2015 година за тях. „Не съм очаквала, че аз мога да спечеля колата. В шок съм!" - каза развълнувано Ниргюл, която след 2 седмици има и рожден ден, съобщава Днес+.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Добри Колев

Това в никакъв случай не може да бъде тълкувано като купуване на гласове.

06.01.2015 18:27:46

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.