• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Лека нощ, роби!

Лека нощ, роби!

/КРОСС/ Мислех да не коментирам днес и да си остана с книгата, но все пак реших да ви кажа мислите си от вчерашния ден. Две наричащи себе си патриотични партии легнаха по корем пред един бодигард, за да подпомогнат връщането му на бял кон във властта. Не че не се очакваше, не че не се знаеше. Но като стане, боли. Воеводи. Патриоти. Не зная нямат ли срам да се наричат с тези имена. Какви патриоти и какви воеводи?! Дадоха се без бой на един евроатлантически слуга от СИК, с надеждата да съберат някоя и друга троха от опосканата национална трапеза.

А „реформаторските" охлюви, дето протриха жълтите павета да протестират и да надуват цяла година вувузели, сега набиват остатъците от кокалите и се тъпчат под масата с подхвърлени залъци. Един мазен подмазвач, допълзял на четири крака до премиерската службица, раздава агенции на любовниците им, купува лимузини S класа, докато другият ухилен предводител на нацията, дето са му се разцентровали тотално жиците на възприятията, се репчи и пъчи на Руската мечка с нелепото самочувствие на хлапак, неосъзнавайки, че може да бъде размазан от същата като муха в стъкло.

Смях. И срам. Много срам. Светът е във война и вече е в хватката на ужасяваща епидемия, през границата ни нахлуват необезпокоявани пришълци от къде ли не, носещи със себе си дявол знае какво, а нашите умници се съвещават с трите лелки и нижат правителство, треперейки да не изпуснат кокала. България е в тотален морален апокалипсис. Почти цялото население е абсолютно зомбирано и невменяемо. И отказва да осъзнае какво се случва. Шепа будни мозъци се гърчат в невъзможността и безсмислието на всичко това. А плужеците, охлювите и мутрите дописват заедно финала на сценария.

Побиват ме тръпки от факта, че живея сред зомбита. Щастливи или нещастни - няма значение. Зомбита. Едните се фръцкат с новите роклички и обувки, разхождайки фризираните си кученца, другите се въргалят в нищета и глад, вперили взор в Нищото, трети са твърде извисени, за да се занимават със земните дела и обитават духовните си фантазии. Но това, което ги обединява, е че нямат никаква идея какво се случва. Мисля, че няма и да имат.

А през това време един друг народ, дето е малко вляво от нас на географската карта, един народ, дето натовските изроди го бомбардираха с уранови бомби, демонстрира отново силата на духа и паметта си. И показа среден пръст на съвременния атлантически Нерон и неговите лакеи в брюкселските катакомби.

ПОКЛОН, БРАТЯ СЪРБИ. И лека нощ, роби.

Автор: Христина Христова за Афера.бг

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

нямам думи за коментарите. тия когато и да ги убиеш е късно

20.10.2014 19:34:21

5ko

Изключително правилно сте си мислела Г-жо да си останете с книгата. Ако сте си и мислела никога повече да не пишете, и то е било изключително правилно :)

20.10.2014 17:03:41

Анонимен

Точно Сьрбите се показаха като хора с болни мозаци! А слава богу бьлгарите никога не са били нито Идиоти нито Роби! И няма да подарят на МЕЧКАТА газопровод по който 20 години бесплатно да си прекарва през страната ни газа а ние да сме и дльжни още пари та и вечна благодарност че не са ни избили като "Хохлите"както те наричат украинците!

20.10.2014 14:10:10

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.