• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Родни предприемачи и известни музиканти ще пеят в помощ на 500 деца в риск

Родни предприемачи и известни музиканти ще пеят в помощ на 500 деца в риск

/КРОСС/ Инвестицията в ранното детско развитие ще намали средствата, които би похарчило обществото, за да се бори с последиците. Това коментира изпълнителния директор на фондация „За Нашите Деца" Иванка Шалапатова по повод провеждането на петата юбилейна „Вечер на добродетелите".

Благодарение на предишните издания на „Вечерта на добродетелите" са осигурени приемни семейства за уязвими деца, подкрепени са повече от 150 деца с увреждания и е създадена „Семейна къща", в която се полагат грижи за изоставени новородени.

През тази година известни предприемачи и техните музикални ментори ще пеят заедно, за да съберат средства за подпомагането на родителите на 500 деца в риск. Подкрепата си за каузата на фондацията са декларирали музикантите Орлин Павлов, Маргарита Хранова, Васил Петров, Орлин Горанов, както и предприемачите Милен Бонкалов, Мария Шишкова, Лин Годинг и Ивайло Йосифов. Солистката на хора на БНР „Радиодеца" Сара Гушева е музикален ментор на предприемача и PR експерт Максим Бехар.

Освен чрез наддаване за музикалните изпълнения, дарителите по време на „Вечерта на добродетелите" ще имат възможност да станат притежатели на предмети с емоционална стойност, които също са дарени за фондацията.

Сред дарените предмети са тениската на Стилиян Петров с личен автограф, уникалната бяла диригентска палка, дарена от Мартин Пантелеев, главен диригент на Софийска филхармония, книгата „Време разделно" с личен автограф и послание от Антон Дончев, дарена лично от Антон Дончев, златна значка, дарена от Огнян Герджиков, председател на 39-тото Народно събрание на Република България, маска от Гватемала, дарена от певицата Белослава, както и предмети на посланиците на Дания, Хърватия, Финландия, Швеция, Босна и Херцеговина.

„Научно доказано е, че първите три години от живота на детето са най-важни и помагат за изграждането на силна връзка и адаптация в живота на възрастните.", коментира Иванка Шалапатова.

Ранното детско развитие обхваща грижата за новороденото дете, пълноценното му хранене, инвестицията в неговото здраве, справянето с уврежданията в най-ранен етап от живота на детето, успешното му включване в детската градина и училището.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.