• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Деца модели ще дефилират в благотворителния ревю-спектакъл „Деца помагат на деца"

 Деца модели ще дефилират в благотворителния ревю-спектакъл „Деца помагат на деца"

/КРОСС/ Фитнес моделът Биляна Йотовска и младата дизайнерка Калина Стоянова застават зад благородната идея да помогнат на деца със специални образователни потребности в арт център „Angel Steps". Събитието ще бъде на 9 декемви от 11:00 часа на бул. „Сливница 245", съобщи авторката на идеята Силвия Симова.
В благотворителния ревю-спектакъл „Деца помагат на деца" ще дефилират малчуганите от Фондация „Ангелски деца", които наравно със своите връстници, ще представят спортния бранд на Biliana Yotovska label и официалните рокли,специално изработени за случая от Kaya Design.
В центъра се провеждат занимания за деца със специални образователни потребности (СОП), като те се обучават по индивидуални програми с цел развитие на способностите и социалните им умения. Освен това се организират събития за тяхната интеграция и социализация. И тъй като всяко дете има нужда от любов и внимание, от адекватна среда,в която да учи, твори и да се развива, център Angel Steps създава именно такова място. В него всяко дете се чувства свободно да изрази себе си и да се развива такова, каквото е - различно и специално посвоему.
В навечерието на най-светлия християнски празник-Рождество Христово, ще покажем, че заедно можем да реализираме мечтите си. Спортните сетове и елегантните детски рокли, с които децата ще дефилират, ще бъдат предложени на търг от водещия Драгомир Драганов, а събраните средства ще отидат за подпомагане на Ангелските деца.
Как да се хранят здравословно ще запознае децата Биляна Йотовска и заедно с тях ще приготви различни комбинации полезни смутита. Тя е категорична, че родителите са тези, които трябва да изградят правилни хранителни навици, за да растат децата здрави и щастливи. С помощта на „Фреш Маркет" всички гости ще могат да опитат здравословните напитки. Събраните средства от благотворителното събитие ще подпомогнат децата в тяхното бъдещо развитие.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.