• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

Събират дрехи и играчки за децата в Мизия и Крушовица

Събират дрехи и играчки за децата в Мизия и Крушовица

/КРОСС/Националната асоциация за приемна грижа започва кампания под мотото "Да върнем детството в опустошените от наводнението с. Крушовица и гр. Мизия!"

Пред Националното радио Александър Миланов от асоциацията каза: Когато в Националната асоциация за приемна грижа се замислихме за хората, които бедстват в региона, стигнахме до извода, че вероятно държавата, а и добри хора, ще дадат пари, средства, може би ще изпратят и материали за възстановяването на къщите. Вероятно с инфраструктурата ще се справим, но вероятно ще остане едно изключително предизвикателство за децата, тъй като родителите в този беден регион вероятно няма да имат възможност в близко бъдеще да се погрижат за децата си, а на вратата чука учебна година. Освен това са удавени любимите неща на децата - техните играчки, любимите им дрехи и принадлежности и всъщност едно детство си е отишло.

Всички желаещи могат да помогнат, като изпратят колети по пощата за собствена сметка, с книжки за деца, запазени играчки, дрехи и обувки, пособия за ученици Акцията продължава до 30-и август 2014-а г., за да може да стигнат до децата преди началото на учебната година. На страницата на Асоциацията е разкрита и дарителска сметка.

Призоваваме всеки, който иска да се включи, да изпрати колет до пощата в село Софрониево, което се намира на 3 километра от с. Крушовица, едно от наводнените места, като там Таня Димитрова е човекът, който ни помага. Тя е местен жител и ще събира всички дарения. След това ние ще направим един опис и ще ги предоставим на началните училища и основните училища в града, така че да достигнат до всяко дете, за което се очаква да прекрачи учебното заведение.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.