• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Учителката, обвинена несправедливо. Поканила децата на гости

Учителката, обвинена несправедливо. Поканила децата на гости

/КРОСС/Учителката, обвинена, че завела децата на зелено училище в двора си за по 280 евро, всъщност ги е поканила на гости безплатно. Това казаха пред „Дневник" родителите на малчуганите.

„Преподавателката е невероятно добър педагог и приятел с децата и родителите в училището към германското посолство в София" казва Зорница Йончева.

Тя твърди, че в разговори всички заедно са решили да организират приятно забавление за децата през лятото. Преподавателката наскоро била купила къщата и разказвала на учениците си за двора, за селото, за животните.

„Решението да изкарат няколко незабравими дни заедно там дошло спонтанно, а мероприятието е далеч от туроператорска дейност, каквато е определена от КЗП", коментира Зорница Йончева.

По думите й децата са там като на гости, а условията са по-добри отколкото условията в тяхната селска къща, където дъщеря й ходи на гости при баба си. "Всъщност, по-чисто е от много домове", подчерта тя.

Зорница Йончева каза още, че всички родители и деца са много благодарни на преподавателката за любовта й към децата и за гостоприемството й. Тя споделя още, че всички родители застават зад госпожата и не разбират що за глупаво недоразумение е сигналът до КЗП.

Според друг родител - Борислав Дерменджиев, подозренията на родителите са, че анонимният злонамерен сигнал е дошъл от друга госпожа в училището, която би трябвало също да е на почивката в селото, но се скарали със собственичката на къщата.

"Това е частна визита", заяви Дерменджиев и добави, че родителите не плащат никакви пари за това.

"Искаме и ние, родителите да останем. Толкова е хубаво там, че децата изобщо забравят да ни се обаждат по телефона", коментира Борислав Дерменджиев.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.