• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 28°C

СИБанк на детски базар на професиите в София

СИБанк на детски базар на професиите в София

/КРОСС/ Деца на служители на СИБанк ще представят пред своите връстници професията на родителите си време на базара, който ще се проведе на 10 декември (сряда) от 15 часа в сградата на бившата централна софийска баня. Те ще покажат на посетителите по интересен и забавен начин как да разпознават фалшиви банкноти, как да използват банкови машини като ПОС устройства, броячи за пари и др. Входът е свободен, а препоръчителната възраст на децата е от 9 до 16 години.

Програмата е част от националната инициатива „Гордея се с труда на моите родители", в която за втора поредна година СИБанк отвори вратите си за децата на своите служителите. Идеята на инициативата е със специално разработени програми и игри да им покажат защо трудът на родителите им е важен и как минава един работен ден в реална работна среда. Проектът е на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, а целта е да бъде ежегоден и да обхване бизнеса в цялата страна.

За втора поредна година, СИБанк показа по недвусмислен начин на служителите си, че те са нейният най-ценен актив, като представи ролята им за успеха на компанията пред най-важната аудитория за тях - техните децата.

В СИБанк работят близо 1400 души предимно с икономическо образование по финанси, счетоводство и контрол, статистика, стопанско управление, бизнес администрация, маркетинг, банково застраховане, право, човешки ресурси, управление на труда, информатика, програмиране и т.н. Банката има успешна стажантска програма и всяка година приема на стаж студенти по всичките тези специалности, голяма част от които продължават кариерното си развитие в СИБанк.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.