• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Й. Столтенберг: Русия и НАТО няма да се върнат към предишните си отношения (видео)

Й. Столтенберг: Русия и НАТО няма да се върнат към предишните си отношения (видео)

/КРОСС/ Русия и НАТО се договориха за възможното запазване открити каналите за политически диалог, каза генералният секретар на Алианса Йенс Столтенберг, предаде РИА „Новости". 

Всички съюзници от НАТО отново са повторили, че не признават анексирането на Крим и поддържат суверенитета и териториалната цялост на Украйна, обясни Столтенберг. Той посочи Москва като отговорна за спазването на примирието в източните украински региони, което бе договорено в Минск: „Не сме съгласни с опитите на Русия да представи това като гражданска война. Всъщност Русия дестабилизира Източна Украйна - тя предоставя подкрепа за сепаратистите, оборудване, амуниции и финансиране. Както и командване и контрол. Така че имаме дълбоки различния относно кризата в Украйна".

„Съгласихме се, че запазването на политическите канали за комуникация отворени отговаря на интересите на всички ни", каза той пред журналисти след заседанието. Столтенберг допълни, че независимо от важността на политическия диалог между тях, двете страни няма да се върнат към обичайното състояние на отношенията си. 

„Политическият диалог между страните, които споделят евроатлантическото пространство, е необходим и полезен, особено във време на напрежение, но това не означава, че се връщаме към предишното състояние на отношенията", каза още той.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

МАЛО ГРАМОТНИ И НЕ ГРАМОТНИ БОЛШЕВИКИ от АКТИВНИТЕ БАНДИТСКИ ОТРЯДИ преди и след 1944г ЧЕТЕТЕ И СЕ ИНФОРМИРАЙТЕ ! ЗА ТОВА ВИ ПРЕПОРЪЧВАМ ФИЛМА ,,СЪВЕТСКА ИСТОРИЯ,, КОГАТО ИЗУЧИТЕ ТОЗИ ФИЛМ ЩЕ ВИ ПРЕДЛОЖА СЛЕДВАЩИЯТ ДРУГАРИ ОТ ЧЕРВЕНО - КАФЯВАТА ЧУМА .НЕ БУЙСТВАЙТЕ ,ПИЙТЕ СИ ИЛАЧИТЕ ЗА ШИЗОФРЕНИЯ и НЕ ПУСУВАЙТЕ .ГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ ФИЛМ ЩЕ ВИ ХАРЕСА !

22.04.2016 18:35:29

Анонимен

Абе на кой му пука за спуканият презерватив НАТО-архаичен остатък от миналото.

22.04.2016 13:47:23

Анонимен

Дреме им на руснаците дали всички ,,съюзници" признават нещо или не .Това е изчарпан от съдържание мимикриращ сбироток от инфаптилни дребосъци лигетимиращи щенията американски.

21.04.2016 07:04:07

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.