• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

LG представя СВОЯ 4K Digital Cinema мониторинг с най-добрия дисплей на пазара

LG представя СВОЯ 4K Digital Cinema мониторинг с най-добрия дисплей на пазара

/КРОСС/ LG Electronics (LG) показа новия си 4K монитор (модел 31MU97), който ще бъде пуснат в България през следващата седмица. Иновативният LG 31MU97 събира в едно Digital Cinema 4K (4096 x 2160) резолюция с 31-инчов IPS монитор, за да създаде монитор от висок клас с кристална картина, който отговаря на стандартите на Digital Cinema Initiative (DCI). LG 31UM97 е особено подходящ за професионалистите, които изискват възожно най-ясните изображения за работата или свободното си време.

Ултра високата 4K резолюция на монитора и реалистичните цветове са идеални за фотографи, видео монтажисти и графични дизайнери, а невероятното качество на картината дава възможност за детайлно и прецизно ретуширане на изображения. Благодарение на богатите и живи цветове на монитора и впечатляващия 10-битов цвят, професионалистите в сферата на визуалните изкуства ще могат да оценят високата цветова прецизност на този модел.

IPS дисплейът поддържа над 99% от цветовата палитра на Adobe RGB и предос-тавя на потребителите няколко цветови опции и режима, за да посрещне големия диапазон от изисквания на графичните артисти. Чрез опцията Dual Color Space мониторът може да показва два различни цветови режима едновременно, за да може потребителите да сравнят различни перспективи на проекта си. В допълне-ние, мониторът Digital Cinema 4K се предлага вече готов за калибриране с ексклу-зивния софтуер на LG True Color Pro.

LG 31MU97 е оборудван с няколко уникални функции от висок клас, които ще удовлетворят дори и най-взискателните потребители. Видео професионалистите могат да редактират 4K съдържание в идеална резолюция с Digital Cinema 4K без да се налага да мащабират изображението. Редактирането на кадри с пълна цвето-ва експресия е възможно благодарение на поддръжката на цветовия стандарт DCI, който възпроизвежда цветовете реалистично, покривайки 97% от цветовото пространство DCI-P3 - стандартът за прожектори на дигитално кино и дигитални камери. LG 31MU97 има ергономичен дизайн, който предлага максимално удобс-тво за показване на максимална част от изображението на екрана и минимизиране на превъртането и плъзгането с мишката.

"Мониторът LG Digital Cinema 4K Monitor дава възможност на компанията ни да заздрави лидерството си на пазара за професионални монитори," каза Хийонг-сей Парк, завеждащ IT бизнес дивизията на LG Electronics. "Функциите на този мони-тор го правят перфектното решение за професионалистите, които имат нужда от монитор от висок клас, въплъщаващ в себе си всички най-модерни технологии на пазара."
LG 31MU97 ще бъде на българския пазар през ноември на цена от 2 699 лв с ДДС.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен новатор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 87 000 души в 113 представителства по целия свят. С продажби за 2013 г. на стойност 53,10 милиарда долара (58,14 трилиона корейски вона), LG се състои от пет бизнес подразделения - Home Entertainment, Mobile Commu-nications, Home Appliance, Air Conditioning & Energy Solution and Vehicle Components - и е един водещите световни производители на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. LG Electronics е ENERGY STAR® партньор на 2013 г. За повече информация относно LG Elec-tronics, моля посетете www.LGnewsroom.com.

Компанията LG Electronics Home Entertainment е глобален лидер в областта на аудио-визуалните продукти, монитори, персонални компютри и преносими устройства. Компанията непрекъснато завладява нови територии при технологиите като създава устройства с богата функционалност и стилен дизайн, които посрещат нуждите на потребителите в световен мащаб. LG се стреми да подобри живота на клиентите си с новаторски продукти за домашно забавление, водени от получилите отличия OLED телевизори, 4K ULTRA HD телевизори и CINEMA 3D Smart телевизори, използващи новата webOS платформа. За повече информация посетете www.LG.com.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.