• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Правителството не може да влияе на световните цени на горивата, убеден е Ревизоро

Правителството не може да влияе на световните цени на горивата, убеден е Ревизоро

/КРОСС/ В България цените на горивото са най-ниските от тези на Балканския полуостров, но друг е въпросът, че заплатите са ниски. Това заяви преди БНТ председателят на Комисията за наблюдение на приходните агенции и борбата със сивата икономика и контрабандата Емил Димитров.

Той подчертава, че цените в България се базират на международните, а премиерът и правителството не могат да влияят на тях.

По думите му от началото на годината бензинът е поскъпнал с почти 18%, а дизелът с почти 20%.

Според Ревизоро дълги години горивото умишлено се е потискало ниско, за да може Русия да страда.

"И за Русия, и за Америка високата цена е изгодна.", подчерта Димитров.

Според Димитров, ако искаме цените у нас да станат по-ниски, можем да спрем заплати, пенсии, добавки, надбавки, помощи и да махнем акциза на горивата.

Димитров коментира и скандалът с Агенцията за българите в чужбина като заяви, че и фалшиво гражданство много лесно се доказва стига хората в чужбина да се съгласят да сътрудничат на разследващите органи. Става въпрос за подкупи, които вероятно ще бъдат представени под формата на някаква такса.

Той е категоричен, че всички схеми, които в България са съществували преди време за получаване на визи за Европа или Америка, важат и сега.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Този измекяр защо не обясни как в Австрия и България при едни цени на колонките , но при почти двойно по голям акциз в Австрия от България , горивото у нас било евтино ..... Уйо продажен горивото у нас е едно от най скъпите и печалбите на твоите господари едни от най големите ....

30.10.2018 16:21:33

мафиот

Да, но може да влияе на българските цени! Този е лобист на петролната мафия! Цените на горивата в половината Европа са по-ниски от тези у нас.

30.10.2018 13:47:58

Българин

А бе пидерас, защо заблуждаваш, обикновения читател , когато цената на варел петрол беше 120 долара колко беше цената на горивата. Ако ми паднеш ще те напоя с цяла цистерна газ и ще ти драсна клечката, с цел да не лъжеш повече.

30.10.2018 13:28:20

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.