• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

На косъм от сблъсък: Шофьор изпреварва рисково на пътя Чепеларе – Асеновград (видео)

На косъм от сблъсък: Шофьор изпреварва рисково на пътя Чепеларе – Асеновград (видео)

/КРОСС/ Видео с изключително рисково изпреварване на лек автомобил по пътя Чепеларе – Асеновград се появи в социалните мрежи. При опит да изпревари без никаква видимост шофьорът на колата влиза директно в насрещното и се разминава на косъм от сблъсък с джип. „Убиец на пътя” написа под кадрите Кръстина Димитрова, която е заснела колата.

„Колата, която заснехме, малко преди това изпревари нас и влезе пред нас буквално броня в броня. Слава богу, ние имахме дистанция, в която тя можеше да се прибере. Минути по-късно водачът отново започна да изпреварва. Съпругът ми видя по-рано идващия насреща джип и намали, за да оставим място на човека да се прибере, в случай че не успее да изпревари, което беше абсолютно невъзможно”, каза пред bTV Димитрова.

По думите ѝ шофьорът на колата е бил мъж, а в автомобила са пътували общо четирима души.

„За съжаление, не беше единственият изпреварващ по този начин, но беше с най-шокиращото и застрашаващо живота изпреварване”, коментира Кръстина Димитрова.

Определено се уплашихме, бяхме с децата в колата, призна тя.

„Впоследствие се оказа, че около 5 метра преди завоя маркировката е била прекъсната, но това не дава право на шофьора да изпреварва при абсолютно ограничена видимост”, категорична беше Димитрова.

По думите ѝ след като е изпреварил цялата колона – кола, бус и два автобуса, на правия участък преди с. Хвойна, странно защо, водачът е намалил скоростта.

„Ако насрещният шофьор не беше успял да спре и съпругът ми не беше отнел газта, за да му остави място да се прибере, кадрите щяха да са много по-стресиращи”, отбеляза Кръстина Димитрова.

Тя е изпратила сигнал и видеото до КАТ. „Декларирали сме, че в случай на желание ще свидетелстваме, единствената ни цел е катастрофите в този участък да намалеят”, подчерта Кръстина Димитрова.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Виждат му се номерата, да видим полюцията дали ще му вземе книжката...

08.05.2018 12:08:15

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.