• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 7°C

Новата галерия "ОББ" събира най-доброто от българското изкуство

Новата галерия "ОББ" събира най-доброто от българското изкуство

/КРОСС/ KBC има много дълга история в подкрепата на изкуството в основните държави, в които оперира. В нашата стратегия ние сме заложили освен ролята си на компания, която предоставя кредити, подписва застрахователни договори и сбъдва мечтите на клиентите си, но и на това да дадем нещо на обществото. И едно от тези неща е причината, поради която ние сме тук днес. Това коментира главният изпълнителен директор на KBC груп Йохан Тийс по време на откриването на галерия „ОББ". Новото простанство за изкуство е разположено в сградата на банката на ул. Света София 5.

Това е част от усилието на банката да събере българското изкуство, тъй като ОББ притежава около 250 картини, добави той. Главният изпълнителен директор на KBC груп допълни, че входът за разглеждане на галерията е безплатен и хората ще могат видят свободно колко красиво е изкуството, което ОББ представя.
С откриването на тази малка галерия нашата цел e да намерим дом и място на вече голямата колекция на ОББ. За съжаление не можем да я изложим цялата, защото тя е над 250 платна, но останалата част може да бъде видяна и в сградите на банката. Това коментира по време на откриването главният изпълнителен директор на ОББ Петър Андронов. Той добави, че галерията ще е отворена всеки ден за посетители, включително и събота, както и че действително входа за нея ще е свободен. Петър Андронов допълни, че при интерес галерията ще бъде достъпна и за други изложби, други автори и други инициативи. Това е нашия малък подарък към всички граждани и гости на София, който правим от сърце и се радваме, ако сме успели да доставим на хората допълнително удоволствие, каза още изпълнителният директор на ОББ.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.