• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Discovery Channel изследва двигателите, които променят историята, в „Пристрастени към двигателите с Джими де Вил”

Discovery Channel изследва двигателите, които променят историята, в „Пристрастени към двигателите с Джими де Вил”

/КРОСС/ Двигателят с вътрешно горене е биещото сърце, което задвижва превозните средства по цял свят. В премиерното предаване „Пристрастени към двигателите с Джими де Вил" инженерът и изобретател Джими де Вил се отправя на мисия да открие най-легендарните двигатели на земята на най-неочакваните места и да увеличи възможностите им в специално създадени превозни средства. Джими е човек на крайностите, който прекарва живота си, докарвайки машините, по които работи до точка на пречупване. Той намира забавление в това да търси находки в местните сметища и да строи невероятни машини от бракувани автомобили. Приключенията и инженерството са импулс за Джими и негов начин на живот. Discovery Channel ще разкаже неговата история докато разкрива магията на двигателите в „Пристрастени към двигателите с Джими де Вил" на 5 декември, от 20 часа.

Джими де Вил вярва, че три изобретения са оформили света, който познаваме днес - компютрите, оръжията и - неговата мания - двигателят с вътрешно горене. Епизодите на „Пристрастени към двигателите с Джими де Вил" включват машини като най-добре продавания за всички времена VW Beetle с въздушно охлаждане, пионерния двигател на Франк Уитъл, който променя завинаги летенето, и мотоциклета Royal Enfield, който прави независимата Индия мобилна. Във всеки епизод на новата поредица Джими ще отдаде дължимото на двигателите, които задвижват нации, печелят войни и променят историята.

 

Discovery Communications (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) е световният #1 доставчик на платено кабелно съдържание, достигайки до почти 3 млр. нарастващи потребители в 220 страни по света. В продължение на 30 години Discovery е посветен да задоволява любопитството и да забавлява зрителите с висококачествено съдържание чрез международната си мрежа от марки, водени от Discovery Channel, TLC, Animal Planet, ID Xtra, Discovery Science и други, включително американската джойнт венчър мрежа OWN: Oprah Winfrey Network. Discovery управлява Eurosport, водещият пан-европейска спортна дестинация в Европа и Азиатско-тихоокеанския регион. Discovery е и водещ доставчик на образователни продукти и услуги за училища, включително награждаваната поредица от дигитални учебници за деца от предучилищна възраст до 12-окласници чрез Discovery Education. Медийната компания е и водещ лидер дигитален лидер с разнообразно онлайн портфолио, включващо Discovery Digital Networks. За повече информация, посетете www.discoverycommunications.com.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.