• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Discovery Communications ще излъчва поредици в най-новата платформа Facebook Watch

Discovery Communications ще излъчва поредици в най-новата платформа Facebook Watch

/КРОСС/ Discovery Communications обяви днес, че ще разработи премиум междинен формат за Facebook Watch - новата платформа за излъчване на предавания във фейсбук в САЩ. Discovery ще предостави на своите зрители поредици, вдъхновени от водещите свойства на телевизионния гигант и създадени специално за фейсбук.

Първото предаване, което Discovery ще излъчи на Facebook Watch, е „Celebrity Animal Encounters" на Animal Planet, което ще може да бъде гледано от следващата седмица. „Still a Mystery" на Discovery и новият формат на поредицата "Say Yes to the Dress" на TLC ще бъдат излъчени тази есен, следвани от редица поредици от всички други канали на Discovery.

"Много сме развълнувани да си партнираме с фейсбук, защото новата платформа Facebook Watch споделя нашето огромно желание да ангажираме своите запалени фенове и да създадем общности чрез видео", каза Пол Гиардо, главен търговски директор на Discovery Communications. "Това е още един красноречив пример, че ние не спираме да се развиваме и да предлагаме на нашите зрители най-завладяващите и оригинални предавания, излъчвани по всички платформи."

Facebook въведете наскоро платформата „Watch" за ограничен брой хора в САЩ. Първоначалните предавания на Discovery Communications, които ще се излъчват в платформата включват:

Animal Planet
Celebrity Animal Encounters - Знаменитости, сред които Кристен Бел, Джъстин Хартли, Фабио и Дани Трехо, споделят личните си срещи с любопитни, шокиращи и напълно луди животни. Независимо дали са се случили у дома, на снимачната площадка или в средата на нищото, това са истиснки разкази за връзките между животните, разказани от знаменитостите, които живеят, за да разкажат своите истории. „Celebrity Animal Encounters", създадено от Entertainment Asylum, се състои от пет епизода.

Discovery Channel
Still a Mystery - Самоубийство или убийство? Бягство или отвличане? Случайно или предумишлено? Всеки епизод от „Still a Mystery" преразглежда едно престъпление, което все още оставя въпроси, чиито отговори не са намерени. Чрез оригинални интервюта с правосъдните органи, членовете на семействата, частните следователи, както и с участието на новинарски предавания и включването на социални медийни дейности, „Still a Mystery" преразглежда доказателствата и представя нови теории в стремежа да разкрие истината. Предаването ще бъде излъчвано в пет епизода.

TLC
Нов формат на „Say Yes to the Dress" - Чрез излъчването на предаването в платформата „Watch" във фейсбук, TLC ще пренесе следващото поколение на „Кажи да на булчинската рокля" в социалната мрежа. В тези оригинални серии, булките са изненадани от дизайнерските изложби, които посешават, затова се нуждаят от най-добрата експертна помощ за намиране на перфектната рокля.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.