• 30 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2877
  •  CHF / BGN 2.0006
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Огнено шоу за столичани в най-дългия ден в годината

Огнено шоу за столичани в най-дългия ден в годината

/КРОСС/ Огненото шоу „Дивинитас" и Sofia Ring Mall готвят за столичани специален и незабравим празник в навечерието на най-дългия ден в годината! Уникалното представление ще посипе нощта с искри на 21 юни, в деня на лятното слънцестоене. То ще се състои на амфитеатъра на търговския център в полите на Витоша, а входът ще е свободен.
Огненото шоу на „Дивинитас" пренася на земята епичната битка за огъня между боговете и титаните, като я превъплъщава в магични ритми и тайнства. Огнени хореографии, пленителна музика, боеве с огнени мечове, огнени криле и гълтане на огън са само част от атракциите, на които всеки може да се възхити и наслади, ако дойде в 21:30 ч. на амфитеатъра пред Sofia Ring Mall.
Лятното слънцестоене е моментът, в който не само започва лятото, но и се радваме на най-дългия ден в годината. „Този път денят на зенита на слънцето е специален, защото с помощта на огненото изкуствоще „удължим" още повече миговете светлина", разказва за предстоящото събитие огненият артист Лили Йотова. Тя е част от „Дивинитас" - група огнени артисти, които са се посветили на красотата на огъня и на създаването на неповторими емоции за всеки, които ги наблюдава. Те се занимават с огнено изкуство повече от 10 години, обединени от общата си любов към пламъците.

Фантастичното огнено шоу на „Дивинитас" затвърждава мисията на Sofia Ring Mall да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки уникалната си концепция за "one-stop-shop" - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, забавление и релакс, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, търговският център в полите на Витоша се налага като абсолютната дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на времето на цялото семейство.
Огненото шоу „Дивинитас", посветено на лятното слънцестоене, ще се проведе от 21,30 ч. на 21 юни 2019 г. в амфитеатъра на Sofia Ring Mall (Околовръстен път №214). Входът е свободен.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.