• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

LG с множество Red Dot награди за комуникационен дизайн

LG с множество Red Dot награди за комуникационен дизайн

/КРОСС/ LG Electronics (LG) взе общо девет Red Dot награди в категорията за комуникационен дизайн. Част от тях са за смарт клавиатурата, иновативната функция Knock CodeTM и графичния потребителски интерфейс (GUI) в получилия световно признание LG G3 смартфон, който взе "Best of the Best" награди. Иновативната webOS Smart+ TV платформа на LG също бе удостоена с награда от съдиите на Red Dot за новия й подход към смарт телевизори с интуитивния си потребителски интерфейс, който прави използването й безпроблемно и учудващо лесно.

Международно признатите награди Red Dot се състоят от три категории - „Комуникационен дизайн", „Продуктов дизайн" и „Дизайн концепция". С участващи 7096 продукти от 49 страни само в категорията „Комуникационен дизайн", наградите Red Dot са едно от трите най-важни състезания за дизайн индустрията заедно с iF Design Award и IDEA (International Design Excellence Award).

Смарт клавиатурата на LG бе представена за първи път в LG G3 - смартфонът, който бе разработен според философията Simple is the New Smart. Изповядвайки същата философия, смарт клавиатурата спомага за намаляването на грешки при писане с до 75%. Посредством адаптивния си софтуер, който анализира навиците на писане и предсказва избора на думи, смарт клавиатурата прави писането бързо и изключително лесно.

Knock CodeTM бе разработен в отговор на потребителски коментари, че съществуващите системи за сигурност на смартфоните са тромави и отнемащи време. Knock CodeTM позволява на собствениците на LG смартфон да събудят и отключат устройствата си с едно удобно движение, използвайки персонализирана последователност от потупвания вместо парола или девет-точков шаблон. При наличието на 80 000 възможни комбинации, Knock CodeTM не само е по-сигурен, но и по-удобен.

Графичният потребителски интерфейс на LG G3 предоставя интуитивно и много по-приятно потребителско преживяване. С изцяло обновения си дизайн, интерфейсът има изчистена и стилна визия, която говори на новия равен и опростен дизайн език на LG, в който е интегрирана изтънчена пастелна палитра и отличителен кръгъл мотив в съответствие с емблематичното лого на компанията.

LG спечели и още шест награди в категорията за комуникационен дизайн, включително за иновативната TV платформа WebOS Smart+. Тя прави бързо и лесно за потребителите да преминат от един източник на съдържание към друг, независимо дали е телевизионно предаване на живо, VoD услуга, Smart TV приложение или медиен файл, съхранявани на свързано устройство. WebOS на LG дава възможност и за лесно търсене и намиране на съдържание и предлага опция за лесно настройване и свързване чрез навигация от симпатичния анимиран герой "BeanBird".

"Наградите Red Dot Design Awards за високи постижения в областта на потребителския интерфейс имат голямо значение за нас, защото подобряването на потребителското преживяване е нашият начин да създаваме стойност за клиента," каза д-р Скот Ан, главен технологичен директор на LG. "Напредналите технологии на LG в областта на потребителското преживяване се дължат на желанието ни да слушаме, да се учим и да изграждаме цялостно разбиране за това как хората използват технологиите всеки ден. Ние ще продължим да създаваме решения, които подобряват качеството на живот на потребителите."

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.