• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8396
  •  GBP / BGN 2.2656
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Президентът Радев обяви, че снема доверието си от правителството

Президентът Радев обяви, че снема доверието си от правителството

/КРОСС/ Президентът Румен Радев обяви, че снема доверие от правителството. На извънреден брифинг днес той отправи нови критики към управлението, което "не действа в интерес на българските граждани и носи отговорност за острата криза в нашето общество".

"Считано от днес, официално снемам доверие от правителството, което не действа в интерес на българските граждани и носи отговорност за острата криза в нашето общество", обяви президентът.

Той призова народа да се обедини зад неговата позиция:

"Скъпи сънародници, днес деленето не е между леви и десни, столица и провинция, а между порочната власт и милионите почтени бълагари. В борбата за отстояването на нашите права аз съм реодом с вас. Бъдещето на България е на свободна Европейска страна, в която гражданите не се страхуват от репресиите, а се оповават за закона и морала."

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

То може и да не му е тука мястото, ама да си кажа. Сутринта гледах и слушах простотиите на Борисов по телевизията. На това недоразумение не му станаха ясни много неща. Накратко. Все някой трябва да даде оценка на правителството и тя не може да е висока- ние сме бедни, болни, децата са неуки, има демографска криза и единствените които се плодят като зайци са циганите, защото за тях това е бизнес. Този резултат е благодарение на системните провали на законодателната власт ( всеки ден някой мрънка, че не може нищо да направи, защото законът му връзва ръцете) и на изпълнителната - проблеми на всякъде и се трупат един върху друг. Като управляващи и политици актуалния, прости ми Господи, елит е доказано неефективен и понеже само губим време, дори вреден. Биков пита как се прекратява управление. Ами просто: подават си оставка и избори. Другият вариант е да се правят на недосегаеми и съответно пак да подадат оставка, но вече след протести. То на Борисов няма да му е за първи път. А по въпроса за законно избраното болшинство, по-добре да си мълчат. Всички знаят как ГЕРБ печелят избори. Освен това изборната им победа се дължи единствено на ниската избирателна активност. Техните избиратели не са повече от 10-12 %. Системата е сбъркана, хората са демотивирани и не вярват във възможността за промяна, а не че не я искат.

05.02.2020 08:27:41

Анонимен

Деси Президент ... Деси Президент ....

04.02.2020 17:21:50

дрънканици по обедно време

снемаш, недоснемаш, изборите ще покажат. Дотогава си дрънкай.

04.02.2020 17:07:41

БЪЛГАРИН

Да свалим шайката!!!!!!!!

04.02.2020 16:37:04

Анонимен

Ами, браво. Най-накрая някой да намери смелост да каже на негодниците- негодници. Ако наистина успее да организира протест - с него съм. Естествено все ще се намерят и някои като по-долу писалата кучка. Малко са, тъпи са и трудно намират по-тъпи от себе си , че да ги прилъжат.

04.02.2020 14:57:39

Григорова

Браво! Държавата има нужда от смели лидери като Румен Радев. Боко Борисов има само един полезен ход- оставка. ОСТАВКА НА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ТЪРСЕНЕ НА ОТГОВОРНОСТ!

04.02.2020 13:08:22

диди

АБСОЛЮТНА ПОДКРЕПА ЗА НАШИЯ МИЛ И ДОСТОЕН ПРЕЗИДЕНТ

04.02.2020 13:01:49

Мама Кучка - - - Елена Йончева

Стягайте се Българи . Другарят Радев даде знак за въстание . Премиер ще ни стане една циганка от с. Крушовица . Тя е честна и почтена - нищо не е откраднала до сега . Предлагам за министър на финансиите - другарят Кирил Добрев - той ще пази хазната като зениците на очите си - и най важното е , че и той нищо не е откраднал до сега .

04.02.2020 12:54:07

Анонимен

Браво! Най-накрая някой да каже това, което болшинството българи мислят. Гордея се с Радев!

04.02.2020 12:38:19

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.