• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Кирил Добрев: Има хора от БСП и ГЕРБ с общи политически тези

Кирил Добрев: Има хора от БСП и ГЕРБ с общи политически тези

/КРОСС/ „Вътрешнопартийната опозиция - част от хората, които искат свалянето на председателя на БСП, работи пряко и тясно с ГЕРБ. Има хора от БСП и ГЕРБ с общи политически тези. Имаме вътрешно партийни проблеми, които съм убеден, че с приближаването на изборите ще решим", обясни Кирил Добрев в предаването „Тази сутрин" по bTV.

Ще има предсрочни избори, въпрос на време е, категоричен беше Кирил Добрев. Предстоящите европейски избори ще бъдат лакмус, тогава ще видим какво е общественото влияние, отбеляза той.„Убеден съм, че партии от управляващата коалиция няма да попаднат в Европарламента, което ще доведе до други сътресения. Нито една от партиите в Обединени патриоти няма да попадне в ЕП", прогнозира Добрев.

Той коментира и разпореждането на премиера „Джи Пи Груп" да бъде извадена от всички европейски и държавни проекти. Дошло е времето да се каже ясно, че законът за обществените поръчки генерира корупция и управляващите не могат да се справят с това, посочи социалистът.Кой е този фактор, който може в един и същи ден да накара всички европейски издания да пишат едно и също и всички европейски лидери да реагират по един и същи начин, причината е една според Кирил Добрев - недоверието, което Борисов е изградил към своите европейски партньори. Така зам.-председателят на БСП коментира реакцията на премиера след изявленията за убийството на журналистката Виктория Маринова.

Добрев не се съгласи с констатациите на премиера Бойко Борисов, че „червени и сини политици" са злепоставали държавата си пред европейските партньори и това е довело до публикации и реакции срещу България.Искрено се надявам случаят в Русе да е само и единствено криминален. Вярвам, че МВР може да се справи с този случай, посочи още Добрев.

Добрев обяви, че партията му не е искала международно разследване на случая, а само е цитирала думи на американския посланик в България Ерик Рубин, който предложи помощ на институциите.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Е И ТОВА ЛИ Е ВЕЧЕ ТЕАТЪРА.ТОВА С ТВОИТЕ ПРИКАЗКИ СЕ ОТНАСЯ САМО ЗА БСП.ИЗКАРАЙТЕ СИ НАЙ НАКРАЯ ЛИЦАТА ОТ ЗАДНИЦИТЕ СИ И ПОГЛЕДНЕТЕ НОРМАЛНИЯ СВЯТ.

13.10.2018 12:46:06

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.