• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Кирил Добрев: Държавата се управлява от скандали, БСП реагира адекватно

Кирил Добрев: Държавата се управлява от скандали, БСП реагира адекватно

/КРОСС/ „Тази държава се управлява само от скандали. В момента, в който се формира властта, се формира правителство, се избират персоните, се разпределят и делят постове, единственият начин, който можеше да премести вниманието от тази точка е, естествено, поредният скандал. Аз мисля, че БСП реагира така, както трябваше. Ние, като опозиция, всеки ден се борим за доверието на хората. И в такава ситуация, в която доверието към нас е разклатено, ние сме длъжни да вземем мерки, защото не можем да си позволим да губим". Това каза в предаването „Неделя 150" по БНР Кирил Добрев от БСП и допълни: „И, каквото се очакваше от БСП да направи, тя го направи. Всички коментари повече, мисля че са излишни и влизат в други полета, в полета на личните отношения".

На въпрос, дали от БСП не били несправедливи към Георги Гергов, Добрев отговори: „Първо, да кажа, че г-н Гергов сам си подаде оставката. Второ, все пак, аз отговарям или ние отговаряме за политическото поле, там където се развива полето на БСП. И смятам, че в тази ситуация, това беше единственото възможно решение и то е справедливо. Смятам, че след като се разплете целият този скандал и физиономията на г-н Гергов, и имиджа му, на него, няма да пострада от това. Важно беше БСП да покаже, че може да действа бързо, може да взема решения и тези решения да бъдат уместни, А и още повече, хората го очакваха това от нас".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

СКАНДАЛИТЕ СА ОТ ВАС,И ВЪВ ВАС,ВЪВ ВАШИТЕ ГЛАВИ.ЗА ДА СТЕ ИНТЕРЕСНИ-АРТИСТИ!

30.04.2017 16:31:02

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.