• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Кирил Добрев: До 4 юли ще обобщим вътрешнопартийното допитване за президентския вот

Кирил Добрев: До 4 юли ще обобщим вътрешнопартийното допитване за президентския вот

/КРОСС/До 4 юли вътрешнопартийното допитване как БСП да се яви на президентския вот трябва да приключи с обобщени резултати. Това съобщи депутатът и член на Изпълнителното бюро на партията Кирил Добрев на пресконференция в Добрич.

По думите му самото гласуване с бюлетини в партийните структури ще бъде в рамките на седмица. Два са въпросите, по които трябва да се произнесе референдумът. Как да се яви БСП на предстоящите президентски избори - сама, в коалиция или в коалиция с инициативен комитет. И вторият въпрос е с кои партии БСП може да си партнира, поясни Добрев.

В отговор на въпрос Кирил Добрев уточни, че в бюлетината са изброени четири-пет партии, между които "Движение-21", АБВ, ВМРО, други патриотични организации, има и опция "други партии", като се посочват и партиите от лявата коалиция досега. Според Кирил Добрев "път един към друг трябва да намерят всички, които искат това правителство да си отиде" и смята, че след президентските избори ще има и предсрочни парламентарни, защото "сегашната формула на управление е изчерпана".

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Чий го крепи тоя контрабандист Добрев в Изпълнителното бюро на БСП. Всеки ден, който той е в него отдалечава поне по 100 симпатизанти от левицата. Какви президентски избори, какви парламентарни, какви пет лева? С хора като Бригадира, Свинаря и тоя мошеник в ръководството??? Начело с КУРнелия...

11.06.2016 00:58:17

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.