• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

БСП към ГЕРБ: Зима е!

БСП към ГЕРБ: Зима е!

/КРОСС/Месец преди изборите природните явления се превръщат в предизборното оръжие за управляващите. Това каза народният представител от ПГ на „БСП лява България" и член на Изпълнителното бюро на БСП Кирил Добрев по време на извънреден брифинг в централата на партията.

„Зима е. Да ви кажа честно вече имаме различни понятия за зима, особено моето поколение бяхме свикнали, че през януари вали. Даже сме се радвали на снега, докато сега всяка вече снежинка е почти равна на апокалипсис", коментира Кирил Добрев. По думите му тази "стратегия на страха" на управляващите е залегнала още преди президентските избори.

„Страхът днес е друг. Ако не е лицето Борисов, ако не е той, ще ни затрупа тоя сняг, който вали с дни", коментира Кирил Добрев. Той обърна внимание, че трима министри вчера са обяснявали по всички телевизии как са взети абсолютно всички мерки за това да не изпаднем в ситуацията от 30 декември.

„И тези трима министри ми обясняват, че има 3000 снегорина", каза Кирил Добрев и попита къде са снегорините. „Думата от 30 декември досега е "превантивно", заяви депутатът. Добрев посочи, че превантивно се затварят пътища, вчера от енергото спират тока - превантивно. Той попита дали има фирми, които с една и съща техника печелят по няколко области "превантивно" и обяви, че БСП иска да се обявят фирмите, които чистят всеки определен район и дали има такива, които са близки до управляващите и особено до коалиционните им партньори. Кирил Добрев поиска да се обявят "превантивно" телефоните на "баровците", които са собственици на тези фирми и изпълняват тази дейност. „Не е имало случай цяла Североизточна България да бъде отцепена", заяви Кирил Добрев.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Пич

Ей, анонимните геберастко-седерастко-педерастки тролчета, я бегайте да връткате свирки на онова банкянско подобие на мъж / особено след случката с кмета на Симитли /, вместо да се напъвате тук. Не че нещо, но размирисахте на кенеф с тия ваши напъни на празните ви кратунки. Ама то какъвто началника, такива и подчинените - от тъпо по-тъпо, от крадливо по-крадливо и от лъжливо по-лъжливо. Кажи направо гербер и всичко е ясно.

09.01.2017 13:09:32

Анонимен

Някой го нарече ЦЪРВУЛ и това така му отива! Има сняг-лошо, няма сняг-лошо пак лошо. Има мигранти-лошо, няма мигранти, пак лошо. Нагла простотия и нахалство от тази пасмина. Ах, власт и парички мили, искаме ги пак!

08.01.2017 15:03:02

Анонимен

Пратете го на сръбската граница да си търси 200 000 долара с които го хванаха на времето !

07.01.2017 19:41:28

Анонимен

Я да го пратим този тарикат да лови снежинките и да изпъчи комунистически гърди като Матросов за да спре ветровете!

07.01.2017 14:06:25

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.