• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Военният министър забранил на Ахмед Доган да влезе във Военно-историческия музей

Военният министър забранил на Ахмед Доган да влезе във Военно-историческия музей

/КРОСС/ Днес почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган бе награден с почетния знак за лидерство „Стефан Стамболов" за личен лидерски принос към държавността. Това стана факт на Десетата научна сесия по проблеми на лидерството на тема: „Качества на личността и лидерски практики", организирана от Института за изследване и развитие на лидерството в информационна среда към УНИБИТ, Института за изследване на населението и човека към БАН и Националния военноисторически музей. Ахмед Доган обаче не взе лично наградата си, защото имал забрана да влиза на територията на Министерство на отбраната, каквато е музеят, разказа пред Епицентър.бг проф. Димитър Иванов - директор на Института за изследване и развитие на лидерството. От името на Ахмед Доган наградата получи Станислав Анастасов, зам.-председател на ПГ на ДПС.
Един час преди началото на конференцията служебни лица от Министерство на отбраната са заявили категорично на директора на Военно-историческия музей доц. Соня Пенкова, че Ахмед Доган не бива да влиза на територията на Министерство на отбраната, каквато е музеят, без да дават мотиви, каза проф. Иванов като уточни, че категоричната заявка е била от страна на началника на кабинета на министъра на отбраната - дама, и от съветник на министъра с име Николай Василев.
Според него забраната е вероятно „на базата на някакви предпочитания или на някакви различия по отношение на политическите партии, каквито представляват те двамата - министърът на отбраната Ненчев представлява Земеделски съюз, който е част от Реформаторския блок, който пък е коалиционен партньор на ГЕРБ, т.е. съуправляваща партия. А другият - Ахмед Доган, е почетен председател на партия, която е в опозиция".
И вероятно представителят на управляващата партия смята, че има право да забрани на представителя на опозицията да посети обществено място в столицата на България. Дори зададох въпроса: „Ако дойде Ахмед Доган и си купи билет за вход в музея, дали ще го допуснат да разгледа експозицията или не." Но нямаше кой да ми отговори на този въпрос, коментира проф. Димитър Иванов.
В контекста на провеждащата се днес конференция по лидерство и по лидерски практики, проф. Иванов коментира, че това е демонстрация на възможно най-лоша лидерска практика, поради което националният лидер Бойко Борисов би трябвало да вземе отношение.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

този кримски изселник - Доган де - дори не е турчин, а съветски шпионин - е последното въобще не е новост. То в булгаристан ако не си БКП близач просто си нищо. Итересно кога поркорната рая ще се вдигне да разчисти авгиевите обори на болшевизма

12.02.2016 10:05:51

мао

Стига с такива партенки , пуснат библиотекарите "новина" и вдруг всички повтарят новината като папагали . Сокола не може да излиза от боянския затвор , толкова е просто , защо трябва да се измислят глупости . Такова шубе го гони него че и господарите му , че чак е смешно .

11.02.2016 22:02:39

Анонимен

Е..ти държавата.

11.02.2016 16:24:44

Анонимен

Ето как се манипулира общественото мнение - безобразието е, че такива като Доган, вместо да бъдат съдени, ги награждават, но според журналиста, главният проблем бил... че горкия не го пускали...

11.02.2016 15:47:04

на боклука

не трябва да го пускат този изрод

11.02.2016 15:35:18

Анонимен

ебати педалите,българия да не е тяхна та ще му забраняват,тия за какви се мислят и ние търпим и си даваме парите за тия нещасстници

11.02.2016 14:59:44

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.